Get Adobe Flash player

Pretraživanje
Anketa
Koji web preglednik koristite?
Internet Explorer
Google Chrome
SRWare Iron
Firefox
Opera
Safari
Neki drugi
Pogledajte rezulate
Kontakt podaci

MAIL:

taxirijeka@net.hr

kresimir@taxirijeka.com


Mob:+385.91.500.33.55

(0-24)

Ured:+385.51.33.51.38

(08-24)

KONTAKT OBRAZAC


Poslovni Taxi Rijeka Service

Bussines Taxi Rijeka Service

Taxi Rijeka "Transfer Service"group nudi novu vrstu usluge svim zainteresiranim tvrtkama, pojedincima i organizacijama koje imaju stalne ili povremene potrebe za uslugama prijevoza. Usluga poslovnog taxija - vozila sa vozačem - je alternativa regularnom taxiju, rent-a-car servisu ili dugoročnom najmu-lizingu.

Svaka od navedenih opcija ima svojih prednosti, a mi smo se potrudili da sve najbolje objedinimo u jednu uslugu. Poslovni taksi servis je idealno rješenje za korisnike koji provode dosta vremena u vozilu, kako u gradu tako i na dugim putovanjima. Na taj način se korisnik ne izlaže velikim troškovima kao što su nabava vozila, zapošljavanje dodatnog osoblja, održavanje vozila, troškovi goriva, bankarskih i drugih troškova, troškova obrade kredita-lizinga i slično. Korisnici su također oslobođeni obaveze da osobno upravljaju vozilom. Tako će vrijeme provedeno u vozilu biti iskorišteno za odmor ili obavljanje drugih poslova. Na taj način će i putnici biti zadovoljniji i odmorniji, a produktivnost i efikasnost vas i vaše tvrtke povečani.

Ukoliko ste zainteresirani za različite mogućnosti suradnje, molimo vas da nam se javite. Naš predstavnik će vas posjetiti i kroz razgovor s vama pronaći najbolje rješenje za vašu tvrtku ili vas same.

U koliko imate potrebe za ovakvom uslugom slobodno nas kontaktirajte