IZLETI, JEDNODNEVNI IZLET, POSJET SEOSKIM IMANJIMA, SEOSKI TURIZAM, IZLETI MANJIH GRUPA
Get Adobe Flash player

Pretraživanje
Anketa
Koji web preglednik koristite?
Internet Explorer
Google Chrome
SRWare Iron
Firefox
Opera
Safari
Neki drugi
Pogledajte rezulate
Kontakt podaci

MAIL:

taxirijeka@net.hr

kresimir@taxirijeka.com


Mob:+385.91.500.33.55

(0-24)

Ured:+385.51.33.51.38

(08-24)

KONTAKT OBRAZAC


Seoski turizam Bunčić

TAXI RIJEKA - RIJEKA TAXI - TRANSFERI - AERODROM TRANSFERI - IZLETI

  

Izlet u obiteljsko gospodarstvo Bunčić

Svega dvadesetak kilometara od Zagreba, smješteno neposredno na prometnim žilama kucavicama koje povezuju Zagreb sa Slavonijom i dalje Istočnom Europom, nalazi se gradić DUGO SELO, a u njegovoj neposrednoj blizini, sakrivena u voćnjacima i vinogradima, "oaza mira" - MARTIN BREG i na njegovom najljepšem dijelu čuvena "Klet" obitelji Bunčić sa svojom bogatom gastronomskom i turističkom ponudom.

Preporučena organizacija – izmjene moguće u dogovoru s grupom

Polazak s Delte u 7:00 sati
Vožnja prema DUGOM SELU te dalje do MARTIN BREGA. Po dolasku upoznavanje s imanjem: šetnja do jezera - ribnjaka, razgledavanje kleti s autentičnom drvenom arhitekturom, obilazak staje s konjima u obiteljskom vlasništvu. Odlazak na ručak, pripremljen i prilagođen prema potrebama i željama grupe, u skladu s bogatom gastronomskom tradicijom obitelji Bunčić. Slobodno vrijeme za igru i razonodu djece u dječjem parku. Povratak u Rijeku prema dogovoru.

PREMA ŽELJI GRUPE TIJEKOM IZLETA MOGUĆE JE ORGANIZIRATI:
- jahanje uz nadzor
- vožnju kočijom
- ručak

Preporučena organizacija – izmjene moguće u dogovoru s grupom

Uz novi vozni park "Transfer Service"group neprestano ulaže i na edukaciju i stručno usavršavanje svojih djelatnika, kako vozača tako i prometnog te servisnog osoblja. Njihova stručnost, znanje i entuzijazam približit će Vam svaku destinaciju i učiniti Vam ugodnim boravak u njoj. U.O. " Transfer Service" afirmirana je agencija na hrvatskom tržištu koja klijentima pruža usluge emitivnog i reciptivnog turizma. U našoj bogatoj ponudi nudimo putovanja i izlete po Hrvatskoj i inozemstvu, od učeničkih i maturalnih putovanja, preko hodočašća  sve do dalekih putovanja. Sigurna usluga i kvaliteta razlog su više zašto ljepote Lijepe Naše, Europe i svijeta otkrivati upravo sa " Transfer Service"group bilo da se odlučite za neko putovanje iz naše ponude ili da prema Vašem upitu kreiramo putovanje samo za Vas (kongres, Team building,...)