Get Adobe Flash player

Pretraživanje
Anketa
Koji web preglednik koristite?
Internet Explorer
Google Chrome
SRWare Iron
Firefox
Opera
Safari
Neki drugi
Pogledajte rezulate
Kontakt podaci

MAIL:

taxirijeka@net.hr

kresimir@taxirijeka.com


Mob:+385.91.500.33.55

(0-24)

Ured:+385.51.33.51.38

(08-24)

KONTAKT OBRAZAC


VIP CAR-usluge-zaštite

  

VIP CAR Taxi Rijeka Service - partner u pružanju sigurnosti Klemm

Uz uslugu VIP TAXI također nudimo jedinstvenu uslugu tjelesne zaštite. Usluge tjelesne zaštite pružaju naši partneri iz tvrtke Klemm. Usluga tjelesne zaštite pruža se na način da su osobe koje pružaju zaštite odjeveni su u odjela i potpuno su neprimjetni, pa je diskrecija zajamčena.

Za sigurno da naši djelatnici tijekom obavljanja zaštitarskih poslova svojim izgledom, ponašanjem i djelovanjem osim što predstavljaju naše Društvo, također upotpunjuju i sliku naših poslovnih partnera u očima njihovih klijenata ulijevajući im tako povjerenje i osjećaj sigurnosti prilikom poslovanja, a potencijalne počinitelje kaznenih i prekršajnih djela odvraćaju od loših namjera.
O našoj ozbiljnosti i kvaliteti može posvjedočiti preko tristo zadovoljnih klijenata kojima smo pružali usluge tjelesne zaštite.
Poradi zagarantirane diskrecije nećemo navoditi njihova imena, ali uz pribavljenu njihovu suglasnost možemo Vam predočiti i njihove preporuke.

Osobna zaštita spada u najsloženije djelatnosti zaštite osoba.
Poslove osobne zaštite mogu obavljati samo vrlo stručni, školovani, iskusni i odgovorni djelatnici, koji po ovim kriterijima pripadaju u sam vrh naše posebne službe.
Tjelesna zaštita osoba kao takva, proizvod je planiranja, znanja, iskustva i vještine iz djelokruga tjelesne i tehničke zaštite te primjene istih u cilju spriječavanja bilo kojeg oblika ugrožavanja naših klijenata.
Možemo reći da smo se na mnogobrojnim poslovima osobne zaštite dokazali kao uspješni, pouzdani i nadasve diskretni zaštitnici stranih državljana i diplomata, stranih i domaćih estradnih zvijezda, poslovnih ljudi i mnogih drugih kojima smo pružali usluge osobne zaštite.