Get Adobe Flash player

Pretraživanje
Anketa
Koji web preglednik koristite?
Internet Explorer
Google Chrome
SRWare Iron
Firefox
Opera
Safari
Neki drugi
Pogledajte rezulate
Kontakt podaci

MAIL:

taxirijeka@net.hr

kresimir@taxirijeka.com


Mob:+385.91.500.33.55

(0-24)

Ured:+385.51.33.51.38

(08-24)

KONTAKT OBRAZAC


VIP CAR - vozila

  

VIP CAR Taxi Rijeka Service - vozni park

1.) BMW SERIJA 5

 

   

Kao što se od BMW-a i očekuje, vožnja je sigurna, uz izniman komfor. Upravlja se precizno, a ovjes djeluje vrlo kompetentno. Pogotovo znamo li da postoje brojne opcije ovjesa, poput aktivne stabilnosti ili adaptivnog ovjesa koji uz pomoć senzora djeluje u suradnji s aluminijskim podvozjem i aktivnim upravljanjem stražnjih kotača. Dizajnerski, serija 5 je kombinacija trojke i sedmice, čime se želi naglasiti još nešto - pokušaj da se spoji agilnost manjeg i komfor većeg brata.

2.) MERCEDES E-KLASA

 

     

Vrlo privlačan i emotivno nabijen najnoviji proizvod uspješne linije Mercedes-Benzove E-klase. Ovaj top-model. E-klasa ima najvišu razinu sigurnosne opreme u ovoj kategoriji vozila. Kao limuzina, E-klasa opremljena je mnogobrojnom sigurnosnom opremom, među ostalim sa sedam zračnih jastuka u serijskoj opremi, zatezačima pojaseva s limitatorima sile zatezanja za sva sjedala, aktivnim naslonima za glavu, Intelligent Light sustavom, aktivnim poklopcem motora

3.) MERCEDES VIANO

 

  

Užitak i praktičan dizajn su dva glavna aspekta koja definiraju Viano. Njegov inteligentni koncept sigurnosti nastavlja poznatu sigurnosnu tradiciju Mercedes-Benza.
Viano zadovoljava najviše standarde aktivne i pasivne sigurnosti. To su jasno dokazali nezavisni crash testovi.
Najnaprednija sigurnosna karoserija Viana tvori iznimno čvrstu sigurnosnu zonu, što pruža visok stupanj zaštite za putnike u slučaju nezgode.
Široka paleta sigurnosnih komponenta i elektroničkih sustava, koja između ostalog uključuje i potpuni paket zračnih jastuka, su daljnji elementi integriranog koncepta koji osigurava visoku razinu sigurnosti putnika i nisku razinu opasnosti od ozljeda.