TAXI RIJEKA - RIJEKA TAXI,TAXI SLUŽBA RIJEKA,RIJEČKI TAXI, IZLETI, IZLETI NA SEOSKA IMANJE, AGRO TURIZAM, IZLETI U OBITELJSKA GOSPODARSTVA, OBILAZAK SEOSKIH IMANJA
Get Adobe Flash player

Pretraživanje
Anketa
Koji web preglednik koristite?
Internet Explorer
Google Chrome
SRWare Iron
Firefox
Opera
Safari
Neki drugi
Pogledajte rezulate
Kontakt podaci

MAIL:

taxirijeka@net.hr

kresimir@taxirijeka.com


Mob:+385.91.500.33.55

(0-24)

Ured:+385.51.33.51.38

(08-24)

KONTAKT OBRAZAC


Obiteljsko imanje Kezele

TAXI RIJEKA - RIJEKA TAXI - TRANSFERI - AERODROM TRANSFERI - IZLETI

  

Jednodnevni izlet - posjet obiteljskom imanju Kezele, Šumećani

Polazak s Delte u 7:00 sati. Vožnja prema IVANIĆ GRADU.

Po dolasku, sastanak s lokalnim vodičem - kraći razgled grada. Nastavak vožnje prema rijeci Savi, vožnja skelom DUBRAVČAK LIJEVI i DUBRAVČAK DESNI. Nakon vožnje obilazak šume MARČA, prvo izvorište nafte u Šumećanima iz 1948. g. Odlazak do KLOŠTAR IVANIĆA uz kraće zaustavljanje za razgled. Slijedi nastavak puta kroz pitomu šumu šumskom stazom i cestom do gospodarstva obitelji KEZELE. Po dolasku, kraći odmor uz osvježenje te upoznavanje s imanjem domaćina - lijepi ugostiteljski objekt u čijem okruženju ćete zaista moći provesti ugodne trenutke na vašem izletu, velika travnata površina lijepo uređena i opremljena spravama i rekvizitima za ugodan boravak u prirodi na svježem zraku (ponesite lopte i rekete za badminton). Pauza za ukusan domaći ručak. Nakon ručka, slobodno za igranje, sport, šetnju... Povratak pred školu u poslijepodnevnim satima prema dogovoru.

PREMA ŽELJI GRUPE TIJEKOM IZLETA MOGUĆE JE ORGANIZIRATI:

- jahanje uz nadzor
- vožnju kočijom
- ručak

Preporučena organizacija – izmjene moguće u dogovoru s grupom

Polazak s Delte u 7:00 sati

Vožnja prema Ivanić Gradu
Povratak u Rijeku prema dogovoru.

Uz novi vozni park "Transfer Service"group neprestano ulaže i na edukaciju i stručno usavršavanje svojih djelatnika, kako vozača tako i prometnog te servisnog osoblja. Njihova stručnost, znanje i entuzijazam približit će Vam svaku destinaciju i učiniti Vam ugodnim boravak u njoj. U.O. " Transfer Service" afirmirana je agencija na hrvatskom tržištu koja klijentima pruža usluge emitivnog i reciptivnog turizma. U našoj bogatoj ponudi nudimo putovanja i izlete po Hrvatskoj i inozemstvu, od učeničkih i maturalnih putovanja, preko hodočašća  sve do dalekih putovanja. Sigurna usluga i kvaliteta razlog su više zašto ljepote Lijepe Naše, Europe i svijeta otkrivati upravo sa " Transfer Service"group bilo da se odlučite za neko putovanje iz naše ponude ili da prema Vašem upitu kreiramo putovanje samo za Vas (kongres, Team building,...)