TAXI RIJEKA - RIJEKA TAXI,TAXI SLUŽBA RIJEKA,RIJEČKI TAXI, IZLETI, SEOSKI TURIZAM, JEDNODNEVNI IZLETI, SEOSKI TURIZAM, IZLETI NA SEOSKA IMANJA
Get Adobe Flash player

Pretraživanje
Anketa
Koji web preglednik koristite?
Internet Explorer
Google Chrome
SRWare Iron
Firefox
Opera
Safari
Neki drugi
Pogledajte rezulate
Kontakt podaci

MAIL:

taxirijeka@net.hr

kresimir@taxirijeka.com


Mob:+385.91.500.33.55

(0-24)

Ured:+385.51.33.51.38

(08-24)

KONTAKT OBRAZAC


Obiteljsko imanje Šimanović

TAXI RIJEKA - RIJEKA TAXI - TRANSFERI - AERODROM TRANSFERI - IZLETI

  

Jednodnevni izlet - posjet obiteljskom imanju " Šimanović"

Uz novi vozni park "Transfer Service"group neprestano ulaže i na edukaciju i stručno usavršavanje svojih djelatnika, kako vozača tako i prometnog te servisnog osoblja. Njihova stručnost, znanje i entuzijazam približit će Vam svaku destinaciju i učiniti Vam ugodnim boravak u njoj. U.O. " Transfer Service" afirmirana je agencija na hrvatskom tržištu koja klijentima pruža usluge emitivnog i reciptivnog turizma. U našoj bogatoj ponudi nudimo putovanja i izlete po Hrvatskoj i inozemstvu, od učeničkih i maturalnih putovanja, preko hodočašća  sve do dalekih putovanja. Sigurna usluga i kvaliteta razlog su više zašto ljepote Lijepe Naše, Europe i svijeta otkrivati upravo sa " Transfer Service"group bilo da se odlučite za neko putovanje iz naše ponude ili da prema Vašem upitu kreiramo putovanje samo za Vas (kongres, Team building,...)

Polazak s Delte u 8,00 sati - vožnja do Karlovca autoputem A6, te u Karlovcu skretanje na starou Karlovačku cestu, te nastavak do Zdenčine i seoskog domaćinstva obitelji Šimanović. Po dolasku kraći odmor, a zatim u pratnji domaćina šetnja selom do gospodarstva, vožnja traktorom kroz selo do šume i potoka, šetnja poučnom stazomrazgledavanje životinja i peradi u dvorištvu: zečeva, kokoši, patki, nojeva, krava... Ovisno o interesu grupr moguće je vidjeti i poljoprivredne strojeve u radu - traktor, kombajn i sl. Po završetku obilaska gospodarstva, domaćini će osigurati ručak uz pripremljenu domaću hranu i sokove.

Ostatak poslijepodneva će se provesti uz sportske aktivnosti na obližnjoj livadi, crtanje i slikanje viđenog, razgledavanje etno-sobe s tkalačkim stanom.

Povratak u Rijeku prema dogovoru.