TAXI RIJEKA, JEDNODNEVNI IZLETI, DVORCI HRVATSKE, IZLET U TRAKOŠČAN, IZLETI U HRVATSKE ZNAMENITOSTI, POSJET HRVATSKIM DVORCIMA
Get Adobe Flash player

Pretraživanje
Anketa
Koji web preglednik koristite?
Internet Explorer
Google Chrome
SRWare Iron
Firefox
Opera
Safari
Neki drugi
Pogledajte rezulate
Kontakt podaci

MAIL:

taxirijeka@net.hr

kresimir@taxirijeka.com


Mob:+385.91.500.33.55

(0-24)

Ured:+385.51.33.51.38

(08-24)

KONTAKT OBRAZAC


Dvorac Trakoščan

TAXI RIJEKA - RIJEKA TAXI - TRANSFERI - AERODROM TRANSFERI - IZLETI

  

Izlet u Dvorac Trakoščan

Trakošćan je srednjevjekovni grad čija je idilična netaknuta priroda ekološki biser ovog dijela Europe. Ovaj park prirode smješten je u sjeverozapadnoj Hrvatskoj u neposrednoj blizini magistralnog pravca Zagreb-Maribor-Beč. Svojom izuzetno očuvanom prirodom, jezerom i prelijepim dvorcem iz 16. stoljeća, smještenom nad jezerom, jedan je od najznačajnijih kulturno-povijesnih spomenika u Hrvatskoj.

Polazak s Delte u 7.00 sati. Vožnja autocestom A6, nastavak Zagorskom magistralom do TRAKOŠĆANA - razgledavanje unutrašnjosti srednjovjekovnog dvorca koji je postepenim adaptacijama tijekom vremena postao reprezentativni dvorac, jedan od najljepših u Hrvatskom Zagorju; pripada najvišoj, nultoj kategoriji naših kulturno-povijesnih spomenika. Slobodno vrijeme za šetnju oko jezera, te igru i rekreaciju na obližnjim livadama u podnožju dvorca.


Povratak na Deltu u kasnim poslijepodnevnim satima prema dogovoru

PREMA ŽELJI GRUPE
TIJEKOM IZLETA MOGUĆE JE ORGANIZIRATI RUČAK U RESTORANU HOTELA "CONING" U TRAKOŠĆANU.

Uz novi vozni park "Transfer Service"group neprestano ulaže i na edukaciju i stručno usavršavanje svojih djelatnika, kako vozača tako i prometnog te servisnog osoblja. Njihova stručnost, znanje i entuzijazam približit će Vam svaku destinaciju i učiniti Vam ugodnim boravak u njoj. U.O. " Transfer Service" afirmirana je agencija na hrvatskom tržištu koja klijentima pruža usluge emitivnog i reciptivnog turizma. U našoj bogatoj ponudi nudimo putovanja i izlete po Hrvatskoj i inozemstvu, od učeničkih i maturalnih putovanja, preko hodočašća  sve do dalekih putovanja. Sigurna usluga i kvaliteta razlog su više zašto ljepote Lijepe Naše, Europe i svijeta otkrivati upravo sa " Transfer Service"group bilo da se odlučite za neko putovanje iz naše ponude ili da prema Vašem upitu kreiramo putovanje samo za Vas (kongres, Team building,...)