TAXI RIJEKA, JEDNODNEVNI IZLETI, PARK PRIRODE, IZLET U KOPAČKI RIT, POSJET KOPAČKOM RITU, JEDNODNEVNI IZLETI
Get Adobe Flash player

Pretraživanje
Anketa
Koji web preglednik koristite?
Internet Explorer
Google Chrome
SRWare Iron
Firefox
Opera
Safari
Neki drugi
Pogledajte rezulate
Kontakt podaci

MAIL:

taxirijeka@net.hr

kresimir@taxirijeka.com


Mob:+385.91.500.33.55

(0-24)

Ured:+385.51.33.51.38

(08-24)

KONTAKT OBRAZAC


Osijek - Kopački Rit

TAXI RIJEKA - RIJEKA TAXI - TRANSFERI - AERODROM TRANSFERI - IZLETI

  

Izlet u Kopački Rit

Kopački rit (Kopački tršćak), uz samu granicu, između Dunava i Drave jedno je od najvažnijih, najvećih i najatraktivnijih očuvanih izvornih močvarnih prostora Europe. Sastoji se od brojnih rukavaca, mrtvaja i jezeraca uz rijeke Dunav i Dravu.

Ljepote "nedirnute" prirode, bogatstvo vode, biljnog i životinjskog svijeta osim izletnika i turista privlače mnoge stručnjake i znanstvenike iz cijele Europe. Dio Kopačkog rita izdvojen je pod strožu zaštitu kao specijalni zoološki rezervat. Tu se gnijezdi oko 260 vrsta različitih ptica (divlja guska, divlja patka, velika bijela čaplja, bijela i crna roda, orao štekavac...); u vodi ima 40-ak vrsta riba (štuka, jez, linjak, šaran, som...), a na suhom dijelu više različitih vrsta sisavaca (običan jelen, srna, divlja svinja, divlja mačka...).

Polazak s Delte u 4.00 sati. Vožnja autocestom prema Osijeku, uz kraća zaustavljanja prema potrebi, te dalje do Parka prirode KOPAČKI RIT. Sastanak s vodičem, kraći odmor, a potom projekcija filma (cca 15 minuta) u dvorcu Eugena Savojskog. Po završetku projekcije filma, odlazak sa stručnim vodičem, a uz pomoć dalekozora, na obilazak parka i dvorca Tikveš. Stručna, nadahnuta i veoma dojmljiva priča educiranih biologa ostat će vam u sjećanju za cijeli život.
Slobodno vrijeme za šetnju i uživanje u prekrasnoj prirodi i svježem zraku.

Povratak u poslijepodnevnim satima.
Dolazak u Rijeku u kasnim večernjim satima.

PREMA ŽELJI GRUPE
TIJEKOM IZLETA MOGUĆE JE ORGANIZIRATI:
- ručak
- razgled Osijeka u pratnji stručnog lokalnog vodiča
- obilazak parka prirode turističkim brodom

Uz novi vozni park "Transfer Service"group neprestano ulaže i na edukaciju i stručno usavršavanje svojih djelatnika, kako vozača tako i prometnog te servisnog osoblja. Njihova stručnost, znanje i entuzijazam približit će Vam svaku destinaciju i učiniti Vam ugodnim boravak u njoj. U.O. " Transfer Service" afirmirana je agencija na hrvatskom tržištu koja klijentima pruža usluge emitivnog i reciptivnog turizma. U našoj bogatoj ponudi nudimo putovanja i izlete po Hrvatskoj i inozemstvu, od učeničkih i maturalnih putovanja, preko hodočašća  sve do dalekih putovanja. Sigurna usluga i kvaliteta razlog su više zašto ljepote Lijepe Naše, Europe i svijeta otkrivati upravo sa " Transfer Service"group bilo da se odlučite za neko putovanje iz naše ponude ili da prema Vašem upitu kreiramo putovanje samo za Vas (kongres, Team building,...)