TAXI RIJEKA, JEDNODNEVNI IZLETI, PARK PRIRODE, EKO SELA HRVATSKE, ORGANIZACIJA IZLETA, EKO SELO ŽUMBERAK
Get Adobe Flash player

Pretraživanje
Anketa
Koji web preglednik koristite?
Internet Explorer
Google Chrome
SRWare Iron
Firefox
Opera
Safari
Neki drugi
Pogledajte rezulate
Kontakt podaci

MAIL:

taxirijeka@net.hr

kresimir@taxirijeka.com


Mob:+385.91.500.33.55

(0-24)

Ured:+385.51.33.51.38

(08-24)

KONTAKT OBRAZAC


Eko selo Žumberak

TAXI RIJEKA - RIJEKA TAXI - TRANSFERI - AERODROM TRANSFERI - IZLETI

  

Posjet Eko selo Žumberak


Žumberačko i Samoborsko gorje odlikuje se slikovitim krajobrazom i biološkom raznolikošću. Ispresijecano je dubokim potočnim usjecima, strmi obronci obrasli su šumom, a vršne zaravni i blage padine pokrivene su bogatim livadama, pašnjacima, vinogradima i seoskim naseljima čak do 800 m nadmorske visine. Eko selo Žumberak smješteno je u srcu Parka prirode Žumberak - Samoborsko gorje, samo 40-ak km od centra Zagreba. U netaknutoj prirodi pružaju se razne mogućnosti za učenje kroz zabavu.

Polazak s Delte u 6.00 sati. Vožnja u pravcu Sv. Nedelje, preko Samobora do Parka prirode Žumberak - Samoborsko gorje. Po dolasku u mjesto SLANI DOL, upoznavanje s domaćinom-vodičem, kraći odmor, a zatim sat iz zemljopisa na temu "Upoznaj šumu".

Laganom šetnjom poučnom stazom grupa će se upoznati s listopadnom šumom od tla do krošnje, s najčešćim drvećem i grmljem, njihovim listovima i plodovima te raznolikim životinjskim svijetom u šumi. Vodič će ih zatim upoznati s ulogom šume u životu čovjeka, s plodovima koje čovjek koristi iz šume, načinima zaštite šume...
Naučiti će osnove orijenatacije u prirodi, snalaženje u prostoru, pronalaženje strana svijeta i skrivenog blaga u dogovoru s vodstvom Parka prirode Žumberak.


Povratak u poslijepodnevnim satima prema dogovoru.

GORE NAVEDENI PRIJEDLOG EDUKATIVNOG IZLETA MOGUĆE JE U DOGOVORU S VODSTVOM PARKA PRIRODE PROMIJENITI I PRILAGODITI SPECIFIČNOSTIMA SVAKE GRUPE DJECE.

PREMA ŽELJI GRUPE
TIJEKOM IZLETA MOGUĆE JE ORGANIZIRATI:
- ručak u sklopu parka prirode ili u Samoboru
- posjet crkvi Sv. Anastazije i Franjevačkom samostanu

Uz novi vozni park "Transfer Service"group neprestano ulaže i na edukaciju i stručno usavršavanje svojih djelatnika, kako vozača tako i prometnog te servisnog osoblja. Njihova stručnost, znanje i entuzijazam približit će Vam svaku destinaciju i učiniti Vam ugodnim boravak u njoj. U.O. " Transfer Service" afirmirana je agencija na hrvatskom tržištu koja klijentima pruža usluge emitivnog i reciptivnog turizma. U našoj bogatoj ponudi nudimo putovanja i izlete po Hrvatskoj i inozemstvu, od učeničkih i maturalnih putovanja, preko hodočašća  sve do dalekih putovanja. Sigurna usluga i kvaliteta razlog su više zašto ljepote Lijepe Naše, Europe i svijeta otkrivati upravo sa " Transfer Service"group bilo da se odlučite za neko putovanje iz naše ponude ili da prema Vašem upitu kreiramo putovanje samo za Vas (kongres, Team building,...)