TAXI RIJEKA, JEDNODNEVNI IZLETI, DVORCI HRVATSKE, IZLET NA PLITVICE, POSJET HRVATSKIM PRIRODNIM LJEPOTAMA, IZLET NA PLITVIČKA JEZERA, PRIJEVOT OD RIJEKE DO PLITVICA
Get Adobe Flash player

Pretraživanje
Anketa
Koji web preglednik koristite?
Internet Explorer
Google Chrome
SRWare Iron
Firefox
Opera
Safari
Neki drugi
Pogledajte rezulate
Kontakt podaci

MAIL:

taxirijeka@net.hr

kresimir@taxirijeka.com


Mob:+385.91.500.33.55

(0-24)

Ured:+385.51.33.51.38

(08-24)

KONTAKT OBRAZAC


Plitvička Jezera

TAXI RIJEKA - RIJEKA TAXI - TRANSFERI - AERODROM TRANSFERI - IZLETI

  
Plitvička jezera - fenomen sam po sebi

  Između dva šumovita planinska masiva Male Kapele i Plješevice, na 133 m visinske razlike, prelijevaju se u svim mogućim i nemogućim, prelijepim modro zelenim, tirkizno-plavim i srebrnastim nijansama boje - stotine slapova i tvore 16 jezera.

Kad govorimo o "plitvičkom fenomenu", mislimo na složenu geografsku pojavu u kojoj su zastupane različite vrste geografskih objekata: jezera, vodopadi, sedrene barijere, spilje... Mjesto pojavljivanja, razmještaj i oblici tih objekata toliko su neobični i osebujni da snažno potiču na razmišljanje o uzrocima i načinu njihova postanka tako da u narodu još žive legende o čudesnom postanku tih jezera.

Polazak s Delte u 6:00 sati. Vožnja preko Karlovca u pravcu SLUNJA. Dolazak u Slunj - šetnja do vodeničarskog naselja RASTOKE smještenog na ušću Slunjčice u Koranu uz razgled. Nakon razgleda Rastoka vožnja do PLITVIČKIH JEZERA - obilazak nacionalnog parka u pratnji vodiča. Plan i program obilaska parka određuje uprava NP Plitvice. Nakon razgleda slobodno za šetnju oko jezera.

U vrijeme prema dogovoru odlazak s Plitvica.
Dolazak na Deltu u večernjim satima.

PREMA ŽELJI GRUPE
TIJEKOM IZLETA MOGUĆE JE ORGANIZIRATI RUČAK U JEDNOM OD PLITVIČKIH RESTORANA.

Uz novi vozni park "Transfer Service"group neprestano ulaže i na edukaciju i stručno usavršavanje svojih djelatnika, kako vozača tako i prometnog te servisnog osoblja. Njihova stručnost, znanje i entuzijazam približit će Vam svaku destinaciju i učiniti Vam ugodnim boravak u njoj. U.O. " Transfer Service" afirmirana je agencija na hrvatskom tržištu koja klijentima pruža usluge emitivnog i reciptivnog turizma. U našoj bogatoj ponudi nudimo putovanja i izlete po Hrvatskoj i inozemstvu, od učeničkih i maturalnih putovanja, preko hodočašća  sve do dalekih putovanja. Sigurna usluga i kvaliteta razlog su više zašto ljepote Lijepe Naše, Europe i svijeta otkrivati upravo sa " Transfer Service"group bilo da se odlučite za neko putovanje iz naše ponude ili da prema Vašem upitu kreiramo putovanje samo za Vas (kongres, Team building,...)