Get Adobe Flash player

Pretraživanje
Anketa
Koji web preglednik koristite?
Internet Explorer
Google Chrome
SRWare Iron
Firefox
Opera
Safari
Neki drugi
Pogledajte rezulate
Kontakt podaci

MAIL:

taxirijeka@net.hr

kresimir@taxirijeka.com


Mob:+385.91.500.33.55

(0-24)

Ured:+385.51.33.51.38

(08-24)

KONTAKT OBRAZAC


Jurski Park Poreč

TAXI RIJEKA - RIJEKA TAXI - TRANSFERI - AERODROM TRANSFERI - IZLETI

  


U ISTRI je otvoren "hrvatski Jurski park". Jedini park s pokretnim dinosaurima u Hrvatskoj i drugi u Europi (jedan se nalazi u Poljskoj) smješten je u kompleksu nekad popularne diskoteke Margerita u Funtani, nedaleko od Poreča. Izloženi dinosauri se pokreću te ispuštaju autentične zvukove. U parku je osam velikih dinosaura, visine od 16 do 24 metra, tri manja na kojima djeca mogu "jahati", dva kostura i pet glava.

Polazak u 9:00  ujutro s Delte.

Vožnja prema Poreču.Dolazak u Poreč oko 10:00 h ujutro. Odlazak u Jurski park. Slobodno vrijeme za boravak u parku. Nastavak puta prema  Puli .Slobodno vrijeme  za ručak.  Slijedi panoramski razgled „Arene“ i ostalih znamenitosti – Slavoluk Sergijevaca, Forum, Augustov hram, Gradska vijećnica...


Dolazak na Deltu u popodnevnim satima.

PREMA ŽELJI GRUPE
TIJEKOM IZLETA MOGUĆE JE ORGANIZIRATI RUČAK

Uz novi vozni park "Transfer Service"group neprestano ulaže i na edukaciju i stručno usavršavanje svojih djelatnika, kako vozača tako i prometnog te servisnog osoblja. Njihova stručnost, znanje i entuzijazam približit će Vam svaku destinaciju i učiniti Vam ugodnim boravak u njoj. U.O. " Transfer Service" afirmirana je agencija na hrvatskom tržištu koja klijentima pruža usluge emitivnog i reciptivnog turizma. U našoj bogatoj ponudi nudimo putovanja i izlete po Hrvatskoj i inozemstvu, od učeničkih i maturalnih putovanja, preko hodočašća  sve do dalekih putovanja. Sigurna usluga i kvaliteta razlog su više zašto ljepote Lijepe Naše, Europe i svijeta otkrivati upravo sa " Transfer Service"group bilo da se odlučite za neko putovanje iz naše ponude ili da prema Vašem upitu kreiramo putovanje samo za Vas (kongres, Team building,...)