Get Adobe Flash player

Pretraživanje
Anketa
Koji web preglednik koristite?
Internet Explorer
Google Chrome
SRWare Iron
Firefox
Opera
Safari
Neki drugi
Pogledajte rezulate
Kontakt podaci

MAIL:

taxirijeka@net.hr

kresimir@taxirijeka.com


Mob:+385.91.500.33.55

(0-24)

Ured:+385.51.33.51.38

(08-24)

KONTAKT OBRAZAC


Naši Transferi

TAXI TRANSFERI RIJEKA - PRIJEVOZ DO AERODROMA

  

- Prihvat putnika na Aerodromima


- Prijevoz putnika do Aerodroma u Hrvatskoj i Eurpoi


 Rijeka "Transfer Service"group  je internacionalna prijevozna služba i nudi transfere iz/u zračne luke, autobusne, željezničke kolodvore diljem Europe. Naša tvrtka je osnovana 2006 godine s ciljem pružanja kvalitetne usluge prijevoza našim korisnicima iz zračnih luka i u zračne luke diljem Europe. U našem vlasništvu posjedujemi i regionalnu tvrtku TAXI RIJEKA, koja je postala vodeči prijevoznik na području Kvarnera i Zračne Luke Rijeka. Nudimo usluge prijevoza, transfere, taxi usluge.., a po nižim cijenama i dijeljeni prijevoz. Obje vrste prijevoza su po sistemu "od vrata do vrata".

Izbjegnite dugo čekanje na aerodromu, duga putovanja ili neudobni gradski prijevoz. Odabirom naših usluga prijevoza iz zračnih luka, odabirom naših vozača koji govore engleski jezik kao materinji, prijevoz na destinaciju će Vam biti udoban, brz i siguran - i to sve po povoljnim cijenama. 

 Transfer Service online rezervacijski sustav izdati će vam potvrdu odmah nakon što napravite rezervaciju. Potrebno je samo nekoliko minuta za rezervaciju, koju možete izmjeniti ili otkazati nakon narudžbe ako je potrebno. Nema potrebe za telefonskim pozivima, emailovima ili faksevima. Transfer Service će Vam poslati e-mail kojim potvruđje Vašu rezervaciju, te Vam dostaviti detalje o prijevozu, bilo da se radi o pojedinačnom, grupnom ili dijeljenom putovanju. Cijena koju plaćate biti će istaknuta u e-mailu. Cijena je konačna što znači da NEMA SKRIVENIH TROŠKOVA. Sve troškove koji nastaju tijekom transfera-prijevoza snosi Transfer Service.
"Transfer Service" group  za uslge prijevoza koristi samo nova i klimatizirana vozila, dok svi vozači dobro komuniciraju na engleskom jeziku. Naša prijevozna služba je dostupna sedam dana u tjednu, 24 sata na dan. U slučaju da putujete s djecom, moguće je postaviti sjedalo za djecu, besplatno. Možemo organizirati i prijevoz invalidskih kolica za invalide. Možemo prevesti i Vaše kućne ljubimce. Želite li prevesti bicikl ili snowboard dasku? Molimo Vas da nas obavijestite prilikom rezervacije kako bismo Vam mogli poslati vozilo s potrebnim dodacima.

Sretan put želi Vam
TRANSFER SERVICE