Get Adobe Flash player

Pretraživanje
Anketa
Koji web preglednik koristite?
Internet Explorer
Google Chrome
SRWare Iron
Firefox
Opera
Safari
Neki drugi
Pogledajte rezulate
Kontakt podaci

MAIL:

taxirijeka@net.hr

kresimir@taxirijeka.com


Mob:+385.91.500.33.55

(0-24)

Ured:+385.51.33.51.38

(08-24)

KONTAKT OBRAZAC


Općenito o Istri

TAXI PRIJEVOZ RIJEKA - TAXI SLUŽBA RIJEKA 

TAXI RIJEKA-RIJEKA TAXI

   

Istra je najveći Hrvatski poluotok. Nalazi se na sjeveru Jadranskog mora, između TrŠćanskog i Kvarnerskog zaljeva. Svojim vrhom uranja u sam Jadran gdje se nalazi Nacionalni Park Brijuni, mnogobrojni otočiči te glavno srediŠte turizma i gospodarstva, grad Pula. Istra je turistički najrazvijenija Hrvatska regija. Zahvaljujući prekrasnim krajolicima, gradovima i ljubavi prema tradiciji i kulturi, priroda je podarila Istru blagima i plodovima zemlje. Veliki poluotok ima oblik trokuta čiji vrh uranja u Jadran.Obala je različito razvedena te svojom diverzijom daje prirodnu ljepotu tome kraju. Istra je atraktivna regija koja teŽi odmoru i relaksaciji svakome tko ju posjeti. Nudi kvalitetni smjeŠtaj, kako na obali tako i u unutraŠnjosti. Istarsko srce je predivan spoj nepreglednih vinograda i maslinika sa starovjekovnim utvrdama i kaŠtelima. Ima bogat kulturni i povijesni Život obiljeŽen raznim kulturama i kolonijama koje su obitavale na ovim područjima. JoŠ uvijek postoji velika talijanska zajednica te je utjecaj talijanske kulture ostao Živjeti među Životima Istriana odnosno Hrvata. Regija je poznata po raznovrsnoj ali izuzetno domaćoj i pitomoj kuhinji. Nude se sve ljepote morskih dubina kao Školjke i ribe, dok se nudi i mjeŠavina kontinentalne i talijanske kuhinje, spravljeni s mnogo ljubavi i paŽnje. Sve je vrijedno posjetiti, no među nekima treba izdvojiti, kao, Pula, Rovinj, Novigrad, Poreč, Motovun, GroŽnjan, Oprtalj i Hum, koji će vam svojom starom duŠom otkriti svu svoju povijest i ljepotu. Istra je sa Zagrebom i Rijekom kao i sa ostatkom Hrvatske povezana svim autobusnim linijama. Nadalje, povezana je i vlakom koji vozi iz glavnih gradova susjednih drŽava u smjeru Pule, te trajektom koji povezuje glavne morske gradove, i otoke. Ako Želite putovati samostalno i u stilu istraŽivanja svakog pojedinog kamena, savjetujemo vas osobni automobil

 

Rijeka gradska taxi služba i usluge taxi prijevoza u Rijeci - Mi ćemo  Vas dovesti na relaciji Rijeka - Istra,U koliko Vas treba sačekati na aerodromu, Rijeka Taxi služba će Vas čekati i u slučaju kašnjenja, bez dodatnih troškova.
Kada dođete u Istru moderno opremljenom, klimatiziranom Taxi Rijeka vozilu, osjećat ćete se  puno bolje nego da ste svoje vrijeme proveli u  javnom autobusni.
Jesmo li spomenuti da je naša cijena za Taxi Služba Rijeka od i do Istre najpovoljnija?

Kombi ili mini bus Taxi Rijeka služba - ako ste na putovanju u Rijeci s puno prtljage, odnosno više ljudi nego redovni taxi rijeka mogu prevoziti, nudimo Vam da odaberete jedan od našh mini kombija ili mini busa da vas odveze  od Rijeke do Istre. Naši mini kombij i mini autobusi su vrlo udobni, klimatizirani i pogodno za veće grupe ili obitelji. Djeca putuju u sjedalicama.

 

Rijeka Taxi Služba je najsigurniji način prijevoza od Istre  do Rijeke.
Rezervirajte Vaš Rijeka Taxi Prijevoz od zračne luke ( aerodroma ).
Na taj način ćete dobiti najboljiu taxi uslugu na ovom području

U koliko imate potrebu za prijevozom od Rijeke do Istre kontaktirajte nas