TAXI PRIJEVOZ RIJEKA, RIJEKA TAXI SLUŽBA, TAXI RIJEKA, RIJČKI TAXI, PRIJEVOZ OD RIJEKE DO ISTRE, KOMBI PRIJEVO OD RIJEKE DO ISTRE
Get Adobe Flash player

Pretraživanje
Anketa
Koji web preglednik koristite?
Internet Explorer
Google Chrome
SRWare Iron
Firefox
Opera
Safari
Neki drugi
Pogledajte rezulate
Kontakt podaci

MAIL:

taxirijeka@net.hr

kresimir@taxirijeka.com


Mob:+385.91.500.33.55

(0-24)

Ured:+385.51.33.51.38

(08-24)

KONTAKT OBRAZAC


Unutrašnjost Istre

TAXI PRIJEVOZ RIJEKA - TAXI SLUŽBA RIJEKA 

TAXI RIJEKA-RIJEKA TAXI

  

Agroturizam postaje sve popularniji uzduž cijele Hrvatske. Provedite vaš odmor u netaknutoj prirodi Hrvatske. Opustite se u miru i tišini unutrašnje zelene Istre, uživajte u tradicionalnim gastronomskim specijalitetima, ugodnim šetnjama, vožnji bicikla ili planinarenju po okolnim brežuljcima i brdima.

Unutrašnja Istra jedna je od rijetkih mediteranskih regija koju krasi kvaliteta netaknutog prirodnog krajolika i bogatstvo kulturno povijesne baštine. Brojne drage i brežuljci stvorili su i raspršili mnoštvo naselja u čarobnim formama, kamenim kaštelima sa gotovo nestvarnim vidicima.

Svi glavni cestovni pravci s istočne, zapadne i južne obale Istre vode u Pazin, administrativno sjedište Istarske županije u samom srcu istarskog poluotoka. U njemu se nalaze Etnografski muzej Istre i Muzej grada Pazina. Krenete li iz Pazina na sjever, za svega dvadesetak minuta doći ćete u prelijepi Motovun, od prapovijesti najvažnije naseljeno mjesto ovoga kraja. To je slikoviti srednjovjekovni grad na brdu, bogat kulturno-povijesnom baštinom koji dominira dolinom rijeke Mirne i čuvenom Motovunskom šumom, staništem najboljeg tartufa na svijetu. Nastavite uzvodno prema Buzetu, gradu na brdu usred plodne doline kojom protječe rijeka Mirna.

Naseljen već u prapovijesti, u rimsko je doba bio utvrđen i danas je sačuvao sva kulturno povijesna znamenja. U okolici Buzeta posjetite i Roč, danas izuzetno aktivno kulturno središte, te Hum - najmanji grad na svijetu! Buzet i Roč su zaštićeni kao spomenici kulture izuzetnog značaja. Odavdje će vas za samo nekoliko sati jedna od mnogobrojnih planinarskih staza odvesti iz slikovite arhitekture srednjovjekovnih gradića preko šumovitih obronaka visoravni Ćićarije do najveće istarske planine Učke (1396m), parka prirode. Krenete li pak iz Pazina na jug, put će vas dovesti u Žminj, gradić u kojem su stare istarske kuće i stancije sada agroturizmi koji uz smještaj nude domaću istarsku kuhinju i dodir s netaknutom prirodom.

Rijeka gradska taxi služba i usluge taxi prijevoza u Rijeci - Mi ćemo  Vas dovesti na relaciji Rijeka - Istra,U koliko Vas treba sačekati na aerodromu, Rijeka Taxi služba će Vas čekati i u slučaju kašnjenja, bez dodatnih troškova.

Kada dođete u Istru moderno opremljenom, klimatiziranom Taxi Rijeka vozilu, osjećat ćete se  puno bolje nego da ste svoje vrijeme proveli u  javnom autobusni.
Jesmo li spomenuti da je naša cijena za Taxi Služba Rijeka od i do Istre najpovoljnija?

Kombi ili mini bus Taxi Rijeka služba - ako ste na putovanju u Rijeci s puno prtljage, odnosno više ljudi nego redovni taxi rijeka mogu prevoziti, nudimo Vam da odaberete jedan od našh mini kombija ili mini busa da vas odveze  od Rijeke do Istre. Naši mini kombij i mini autobusi su vrlo udobni, klimatizirani i pogodno za veće grupe ili obitelji. Djeca putuju u sjedalicama.

 

Rijeka Taxi Služba je najsigurniji način prijevoza od Istre  do Rijeke.
Rezervirajte Vaš Rijeka Taxi Prijevoz od zračne luke ( aerodroma ).
Na taj način ćete dobiti najboljiu taxi uslugu na ovom području

U koliko trebate prijevoz do Istre slobodno nas kontaktirajte on-line putem obrasca ili telefonom