Get Adobe Flash player

Pretraživanje
Anketa
Koji web preglednik koristite?
Internet Explorer
Google Chrome
SRWare Iron
Firefox
Opera
Safari
Neki drugi
Pogledajte rezulate
Kontakt podaci

MAIL:

taxirijeka@net.hr

kresimir@taxirijeka.com


Mob:+385.91.500.33.55

(0-24)

Ured:+385.51.33.51.38

(08-24)

KONTAKT OBRAZAC


Buzet

TAXI PRIJEVOZ RIJEKA - TAXI SLUŽBA RIJEKA 

TAXI RIJEKA-RIJEKA TAXI

  

U srcu Istre, na vrhu brežuljka, nalazi se antički gradić Buzet. Smjestio se na padini impozantne planine Ćićarije te u blizini izvora rijeke Mirne.

Tijekom bogate povijesti grad je često mijenjao izgled, ime i gospodara. Za njegov sadašnji izgled zaslužni su Mlečani koji su vladali gradom od srednjeg vijeka do kraja osamnaestog stoljeća.

Buzet ima oko 5,000 stanovnika i naziva se Cita Tartufo - grad tartufa. Ovo može zvučati malo pretjerano ali tartufi koji se nalaze u šumama doline Mirne smatraju se najboljima u Hrvatskoj.

Buzet je tipičan istarski planinski grad i utvrda. Ulaskom kroz velika gradska vrata sagrađena 1547. godine doći ćete na Titov Trg, glavni gradski trg

Rijeka gradska taxi služba i usluge taxi prijevoza u Rijeci - Mi ćemo  Vas dovesti na relaciji Rijeka - Buzet,U koliko Vas treba sačekati na aerodromu, Rijeka Taxi služba će Vas čekati i u slučaju kašnjenja, bez dodatnih troškova.
Kada dođete u Buzet moderno opremljenom, klimatiziranom Taxi Rijeka vozilu, osjećat ćete se  puno bolje nego da ste svoje vrijeme proveli u  javnom autobusni.
Jesmo li spomenuti da je naša cijena za Taxi Služba Rijeka od i do Buzeta najpovoljnija?

 

Kombi ili mini bus Taxi Rijeka služba - ako ste na putovanju u Rijeci s puno prtljage, odnosno više ljudi nego redovni taxi rijeka mogu prevoziti, nudimo Vam da odaberete jedan od našh mini kombija ili mini busa da vas odveze  od Rijeke do Buzet. Naši mini kombij i mini autobusi su vrlo udobni, klimatizirani i pogodno za veće grupe ili obitelji. Djeca putuju u sjedalicama.

 

Rijeka Taxi Služba je najsigurniji način prijevoza od Buzet do Rijeke.
Rezervirajte Vaš Rijeka Taxi Prijevoz od zračne luke ( aerodroma ) do Buzeta.
Na taj način ćete dobiti najboljiu taxi uslugu na ovom području

 

U koliko imate potrebu za prijevoz od Rijeke do Buzeta kontaktirajte nas na telefon ili putm on-line obrasca