TAXI PRIJEVOZ RIJEKA, RIJEKA TAXI SLUŽBA, TAXI RIJEKA, RIJEČKI TAXI, TAXI MOTOVUN, PRIJEVOZ DO MOTOVUNA
Get Adobe Flash player

Pretraživanje
Anketa
Koji web preglednik koristite?
Internet Explorer
Google Chrome
SRWare Iron
Firefox
Opera
Safari
Neki drugi
Pogledajte rezulate
Kontakt podaci

MAIL:

taxirijeka@net.hr

kresimir@taxirijeka.com


Mob:+385.91.500.33.55

(0-24)

Ured:+385.51.33.51.38

(08-24)

KONTAKT OBRAZAC


Motovun

TAXI PRIJEVOZ RIJEKA - TAXI SLUŽBA RIJEKA 

TAXI RIJEKA-RIJEKA TAXI

 

Motovun je najveći tipični istarski grad i utvrda te nudi najljepši panoramski pogled na regiju. Motovun je izgrađen na 277 metara visokom, strmom brdu.

Ako se zaustavite na gradskim vratima uživat ćete u pogledu na dolinu rijeke Mirne sve do Oprtlja i Grožnjana. Prošećite uz zidine i uživajte u nezaboravnom pogledu na vinograde ove regije.

Među mnogo zanimljivih objekata u Motovunu ističu se impozantna gradska kula iz 14. stoljeća, toranj sa satom i krovom od kositra iz 13. stoljeća i crkva sv. Stefana koju je u 16. stoljeću izgradio poznati arhitekt Andrea Palladio.

O ovom srednjovjekovnom gradiću sa drevnim obrambenim sustavom ispričano je mnogo lijepih priča i legendi. Najpoznatija od njih je ona o divu iz Motovuna: Veli Jože. U Motovunu se također nalazi kuća u kojoj se rodio Mario Andretti, bivši vozač Formule 1.

U blizini Motovuna, u smjeru Buzeta, možete pronaći terme "Istarske Toplice" koje su se smjestile ispod okomite stijene i u kojima možete uživati u kupkama s blatom i toplim sumpornim vrelima

 

Rijeka gradska taxi služba i usluge taxi prijevoza u Rijeci - Mi ćemo  Vas dovesti na relaciji Rijeka - Motovun,U koliko Vas treba sačekati na aerodromu, Rijeka Taxi služba će Vas čekati i u slučaju kašnjenja, bez dodatnih troškova.
Kada dođete u Motovun moderno opremljenom, klimatiziranom Taxi Rijeka vozilu, osjećat ćete se  puno bolje nego da ste svoje vrijeme proveli u  javnom autobusni.
Jesmo li spomenuti da je naša cijena za Taxi Služba Rijeka od i do Motovun najpovoljnija?

 

Kombi ili mini bus Taxi Rijeka služba - ako ste na putovanju u Rijeci s puno prtljage, odnosno više ljudi nego redovni taxi rijeka mogu prevoziti, nudimo Vam da odaberete jedan od našh mini kombija ili mini busa da vas odveze  od Rijeke do Motovun. Naši mini kombij i mini autobusi su vrlo udobni, klimatizirani i pogodno za veće grupe ili obitelji. Djeca putuju u sjedalicama.

 

Rijeka Taxi Služba je najsigurniji način prijevoza od Motovun do Rijeke.
Rezervirajte Vaš Rijeka Taxi Prijevoz od zračne luke ( aerodroma ) do Motovun.
Na taj način ćete dobiti najboljiu taxi uslugu na ovom području.

 

U koliko imate potrebu za prijevozom do Motovuna kontaktirajte nas putem telefona ili on-line obrasca