TAXI PRIJEVOZ RIJEKA, RIJEKA TAXI SLUŽBA, TAXI RIJEKA, RIJEČKI TAXI, TAXI ZAMASK-ZAMASK TAXI, PRIJEVOZ DO ZAMASKA
Get Adobe Flash player

Pretraživanje
Anketa
Koji web preglednik koristite?
Internet Explorer
Google Chrome
SRWare Iron
Firefox
Opera
Safari
Neki drugi
Pogledajte rezulate
Kontakt podaci

MAIL:

taxirijeka@net.hr

kresimir@taxirijeka.com


Mob:+385.91.500.33.55

(0-24)

Ured:+385.51.33.51.38

(08-24)

KONTAKT OBRAZAC


Zamask

TAXI PRIJEVOZ RIJEKA - TAXI SLUŽBA RIJEKA 

TAXI RIJEKA-RIJEKA TAXI

  

 Zamask

 

Do Zamaska se dolazi iz smjera Motovuna u smjeru umjetnog jezera Butonige. Mjesto se prvi puta spominje 1177. godine kada je povučena granica između Mlečana i Austrije i to točno sredinom sela.

Odavdje se pruža prekrasan pogled na Motovun i cijelu središnju Istru. To je dobro čuvana tajna jer nećete pronaći ovaj vidikovac na karti. Ovo područje pogodno je za izlete biciklom, skupljanje gljiva i divljih šparoga. Jedna od najpoznatijih vinarija nalazi se na ovom području u kojoj ste uvijek dobrodošli.

Na ovom području pronađeno je mnogo glagoljskih natpisa. Ti natpisi najstarijeg slavenskog rukopisa nazivaju se Glagoliza i predstavljaju vrlo važan dio hrvatskog kulturnog nasljeđa. U Zamasku možete vidjeti neke od tih natpisa na sjevernom zidu crkve sv. Mihovila i u crkvi sv. Marije Magdalene. U toj crkvi, malo ispod Zamaska, postoje zidne slike iz 1400. godine

 

Rijeka gradska taxi služba i usluge taxi prijevoza u Rijeci - Mi ćemo  Vas dovesti na relaciji Rijeka – Zamask,u koliko Vas treba sačekati na aerodromu, Rijeka Taxi služba će Vas čekati i u slučaju kašnjenja, bez dodatnih troškova.
Kada dođete u Zamask moderno opremljenom, klimatiziranom Taxi Rijeka vozilu, osjećat ćete se  puno bolje nego da ste svoje vrijeme proveli u  javnom autobusni.
Jesmo li spomenuti da je naša cijena za Taxi Služba Rijeka od i do Zamaska

najpovoljnija?

 

Kombi ili mini bus Taxi Rijeka služba - ako ste na putovanju u Rijeci s puno prtljage, odnosno više ljudi nego redovni taxi rijeka mogu prevoziti, nudimo Vam da odaberete jedan od našh mini kombija ili mini busa da vas odveze  od Rijeke do Zamaska . Naši mini kombij i mini autobusi su vrlo udobni, klimatizirani i pogodno za veće grupe ili obitelji. Djeca putuju u sjedalicama.

 

Rijeka Taxi Služba je najsigurniji način prijevoza od Zamaska

do Rijeke. Rezervirajte Vaš Rijeka Taxi Prijevoz od zračne luke ( aerodroma ) do Zamaska

.
Na taj način ćete dobiti najboljiu taxi uslugu na ovom području.

U koliko imate potrebe za prijevozom do Zamaska kontaktirajte nas putm on-line obrasca ili telefonom