Get Adobe Flash player

Pretraživanje
Anketa
Koji web preglednik koristite?
Internet Explorer
Google Chrome
SRWare Iron
Firefox
Opera
Safari
Neki drugi
Pogledajte rezulate
Kontakt podaci

MAIL:

taxirijeka@net.hr

kresimir@taxirijeka.com


Mob:+385.91.500.33.55

(0-24)

Ured:+385.51.33.51.38

(08-24)

KONTAKT OBRAZAC


Žminj

TAXI PRIJEVOZ RIJEKA - TAXI SLUŽBA RIJEKA 

TAXI RIJEKA-RIJEKA TAXI

  

ŽMINJ

Žminj je naselje u središtu istarskog poluotoka koje se nalazi na oko 350 metara nadmorske visine. Mještani za život zarađuju baveći se vinogradarstvom, voćarstvom i maslinarstvom. To bi se moglo promijeniti jer sve veći broj turista otkriva ovo malo selo.

 

Rijeka gradska taxi služba i usluge taxi prijevoza u Rijeci - Mi ćemo  Vas dovesti na relaciji Rijeka – Žminj, u koliko Vas treba sačekati na aerodromu, Rijeka Taxi služba će Vas čekati i u slučaju kašnjenja, bez dodatnih troškova.
Kada dođete u Žminj moderno opremljenom, klimatiziranom Taxi Rijeka vozilu, osjećat ćete se  puno bolje nego da ste svoje vrijeme proveli u  javnom autobusni.
Jesmo li spomenuti da je naša cijena za Taxi Služba Rijeka od i do Žminj najpovoljnija?

 

Kombi ili mini bus Taxi Rijeka služba - ako ste na putovanju u Rijeci s puno prtljage, odnosno više ljudi nego redovni taxi rijeka mogu prevoziti, nudimo Vam da odaberete jedan od našh mini kombija ili mini busa da vas odveze  od Rijeke do Žminj. Naši mini kombij i mini autobusi su vrlo udobni, klimatizirani i pogodno za veće grupe ili obitelji. Djeca putuju u sjedalicama. Rijeka Taxi Služba je najsigurniji način prijevoza od Žminj do Rijeke. Rezervirajte Vaš Rijeka Taxi Prijevoz od zračne luke ( aerodroma ) do Žminj

 

.
Na taj način ćete dobiti najboljiu taxi uslugu na ovom području.

 

U koliko trebate prijevoz do Žminja molimo da nas kontaktirate putem on-line obrasca ili telefonom