Get Adobe Flash player

Pretraživanje
Anketa
Koji web preglednik koristite?
Internet Explorer
Google Chrome
SRWare Iron
Firefox
Opera
Safari
Neki drugi
Pogledajte rezulate
Kontakt podaci

MAIL:

taxirijeka@net.hr

kresimir@taxirijeka.com


Mob:+385.91.500.33.55

(0-24)

Ured:+385.51.33.51.38

(08-24)

KONTAKT OBRAZAC


Taxi služba Rijeka do Novigrad

TAXI PRIJEVOZ RIJEKA - TAXI SLUŽBA RIJEKA 

TAXI RIJEKA-RIJEKA TAXI

  

Novigrad

Novigrad je najsjevernija regija Hrvatske. Područje je poznato po svojoj sportsko-rekreativnoj ponudi, prekrasnim nizinama, plažama i bistrim morem.

Novigrad je grad i luka na zapadnoj obali Istre 15 km od Buja. Smješten je na poluotočiću koji čini jugozapadni vrh Bujštine i na sjevernoj strani ulaza u prostrani zaljev luke Mirne. Položaj je prikladan za obranu, zbog čega je rano naseljen te nudi bogate kulturne, antičkih i srednjovjekovnih građevine i spomenike (antičko naselje Emonia, palača Rigo, crkva sv. Pelagija itd.) Osobito je privlačna šumovita okolica i razvedena obala s kamenim i šljunčanim plažama. Novigrad je turističko središte čija se rivijera proteže od Dajle na sjeveru do ušća rijeke Mirne na jugu.

Turisti mogu birati smještaj u hotelu, pansionu, autokampu, apartmanima i sobama. Ponudu upotpunjavaju sportsko-rekreativni sadržaji (uobičajeni sportovi na kopnu i moru, plesne terase), bogata gastronomska ponuda, organizirani izleti, obilazak kulturno povijesnih znamenitosti i ustanova, lov u dolini rijeke Mirne i kanu safari rijekom Mirnom. Od kulturnih manifestacija ističe se Jazz festival Heineken music nights (u kolovozu).

Rijeka gradska taxi služba i usluge taxi prijevoza u Rijeci - Mi ćemo  Vas dovesti na relaciji Rijeka - Novigrad,U koliko Vas treba sačekati na aerodromu, Rijeka Taxi služba će Vas čekati i u slučaju kašnjenja, bez dodatnih troškova.
Kada dođete u 
Novigrad moderno opremljenom, klimatiziranom Taxi Rijeka vozilu, osjećat ćete se  puno bolje nego da ste svoje vrijeme proveli u  javnom autobusni.
Jesmo li spomenuti da je naša cijena za Taxi Služba Rijeka od i do 
Novigrad najpovoljnija?

 

Kombi ili mini bus Taxi Rijeka služba - ako ste na putovanju u Rijeci s puno prtljage, odnosno više ljudi nego redovni taxi rijeka mogu prevoziti, nudimo Vam da odaberete jedan od našh mini kombija ili mini busa da vas odveze  od Rijeke do Novigrad. Naši mini kombij i mini autobusi su vrlo udobni, klimatizirani i pogodno za veće grupe ili obitelji. Djeca putuju u sjedalicama.

 

Rijeka Taxi Služba je najsigurniji način prijevoza od Novigrad do Rijeke.
Rezervirajte Vaš Rijeka Taxi Prijevoz od zračne luke ( aerodroma ).
Na taj način ćete dobiti najboljiu taxi uslugu na ovom području

 

U koliko trebate prijevoz od Rijeke do Novigrad molimo da nas kontaktirate putem on-line obrasca ili telefona

 


Regije > Regija Istra > Obala Istre > Taxi služba Rijeka do Novigrad
Verzija prikladna za pisač Verzija prikladna za pisač Pošalji stranicu e-poštom Pošalji stranicu e-poštom Dodaj u Favorite Dodaj u Favorite CMS Dizajn CMS Dizajn