Get Adobe Flash player

Pretraživanje
Anketa
Koji web preglednik koristite?
Internet Explorer
Google Chrome
SRWare Iron
Firefox
Opera
Safari
Neki drugi
Pogledajte rezulate
Kontakt podaci

MAIL:

taxirijeka@net.hr

kresimir@taxirijeka.com


Mob:+385.91.500.33.55

(0-24)

Ured:+385.51.33.51.38

(08-24)

KONTAKT OBRAZAC


Taxi služba Rijeka do Vrsara

TAXI PRIJEVOZ RIJEKA - TAXI SLUŽBA RIJEKA 

TAXI RIJEKA-RIJEKA TAXI

 

 

Vrsar je vrlo poznata turistička regija na zapadnom dijelu Istarske obale. Posebno za FKK i kampere, Vrsar nudi dobra mjesta za odmor, rekreaciju i zabavu.

Vrsar je naselje i mala luka na zapadnoj obali Istre, smjeŠten 3 km sjeverno od Limskog kanala.

U Vrsaru je sportska zračna luka i nalazi se na regionalnoj prometnici koja ga povezuje s Porečom i magistralnom prometnicom Buje-Pula. Ispred Vrsara pruŽa se jedan od najljepŠih arhipelaga s 18 nenaseljenih otočića obraslih mediteranskim raslinjem.

Vrsarski hoteli smješteni su u blizini mora uz lijepe i uređene plaŽe, a kampovi su čak na svjetskom glasu. Vrsar s naturističkim kampom Koversada, smatra se pionirom europskog naturizma. Mjesto raspolaŽe s raznovrsnim ugostiteljskim objektima, sportsko-rekreativnim i zabavnim sadrŽajima. Od kulturnih manifestacija u Vrsaru treba istaknuti ljetnu međunarodnu kiparsku Školu u napuŠtenom kamenolomu Montraker.

 

Rijeka gradska taxi služba i usluge taxi prijevoza u Rijeci - Mi ćemo  Vas dovesti na relaciji Rijeka - Vrsar,U koliko Vas treba sačekati na aerodromu, Rijeka Taxi služba će Vas čekati i u slučaju kašnjenja, bez dodatnih troškova.
Kada dođete u Vrsar moderno opremljenom, klimatiziranom Taxi Rijeka vozilu, osjećat ćete se  puno bolje nego da ste svoje vrijeme proveli u  javnom autobusni.
Jesmo li spomenuti da je naša cijena za Taxi Služba Rijeka od i do Vrsar najpovoljnija?

 

Kombi ili mini bus Taxi Rijeka služba - ako ste na putovanju u Rijeci s puno prtljage, odnosno više ljudi nego redovni taxi rijeka mogu prevoziti, nudimo Vam da odaberete jedan od našh mini kombija ili mini busa da vas odveze  od Rijeke do Vrsar. Naši mini kombij i mini autobusi su vrlo udobni, klimatizirani i pogodno za veće grupe ili obitelji. Djeca putuju u sjedalicama.

 

Rijeka Taxi Služba je najsigurniji način prijevoza od Vrsar do Rijeke.
Rezervirajte Vaš Rijeka Taxi Prijevoz od zračne luke ( aerodroma ).
Na taj način ćete dobiti najboljiu taxi uslugu na ovom području

 

U koliko trebate prijevoz od Rijeke do Vrsar molimo da nas kontaktirate putem on-line obrasca ili telefona

 


Regije > Regija Istra > Obala Istre > Taxi služba Rijeka do Vrsara
Verzija prikladna za pisač Verzija prikladna za pisač Pošalji stranicu e-poštom Pošalji stranicu e-poštom Dodaj u Favorite Dodaj u Favorite CMS Dizajn CMS Dizajn