Get Adobe Flash player

Pretraživanje
Anketa
Koji web preglednik koristite?
Internet Explorer
Google Chrome
SRWare Iron
Firefox
Opera
Safari
Neki drugi
Pogledajte rezulate
Kontakt podaci

MAIL:

taxirijeka@net.hr

kresimir@taxirijeka.com


Mob:+385.91.500.33.55

(0-24)

Ured:+385.51.33.51.38

(08-24)

KONTAKT OBRAZAC


Taxi služba Rijeka do Rovinj

TAXI PRIJEVOZ RIJEKA - TAXI SLUŽBA RIJEKA 

TAXI RIJEKA-RIJEKA TAXI

 

Rovinj je jedno od najrazvijenijih turističkih mjesta u Hrvatskoj, s bogatom turističkom ponudom uklopljenom u slikoviti ambijent staroga grada te u bogate borove šume (Zlatni rt kategoriziran je kao park šuma, dok su rovinjski otoci i obala progla šeni za štićenim krajolikom) grada i bliže okolice.

Rovinj je zasigurno Istarski grad koji nikako ne smijete zaobići. Sam grad je veoma romantično mjesto okruženo predivnim renesansnim i baroknim spomenicima, baštinama i crkvama. Grad je 49 km udaljen od Pule te nudi razne kulturne događaje kao Međunarodni Pop ljetni festival, International Art Exhibition, dan zaštitnika grada Sv. Eufemije koji se održava 16.Rujna i još mnoga druga događanja. U Rovinju se nalazi i Centar za istražvanje mora, Institut Ruđer Bošković te mnogi kulturno povijesni spomenici. Ispred obale mnogobrojni su otoci i otočići kao Figarola, Sveta Katarina, Banjole, te dvojni Crveni otok ujedno i povijesno nalazište i kulturno obilježje nekadašnjih kultura.

Neki od restorana i barova su: Bethlehem, Cantinon, Fontana, Giannino, Havana, Monte, Monte Carlo, Pizzeria da Sergio, Porat, Sigro, Toni, Valentino, Veli Jože, Viecia Batana i Zanzi Bar.

Na rovinjskoj rivijeri postoje brojni hoteli, turistička naselja, kampovi te marina, kao i različite vrste ugostiteljskih objekata. Postoji jedan zanimljivi kompleks restorana, barova, kafića i disco klubova poznat kao Zabavni centar "Monvi". Za goste Rovinja postoji dnevno organizirana animacija u koju spadaju, jutarnja gimnastika, aerobik, dječje zabave, stolni tenis, društvene igre, šetnje i rqazgledavanje grada, muzeji, akvariji, park šuma Zlatni rt - Punta Corrente, šah klub, škola plesa, igre na bazenu i drugo. Večeri su uvijek mnogo zanimjivije te upravo nude večernje animacije, tombolu, slatke večeri gdje se uz ples nude kolači i šampanjac, izbori za miss i mistera, te razne plesne večeri domaće i strane glazbe.

U turističkoj ponudi Rovinja značajno mjesto imaju sport i rekreacija. Organiziraju se razna natjecanja, turniri, sportske škole (tenisa, ronjenja, jedrenja na dasci i drugih sportova). Zbog popularnosti sportskih kompleksa, sportašima se nude i iznamljuju sportski tereni i rekviziti te servisira sportska oprema. Od sportskih kapaciteta valja spomenuti nogometna igrališta, igrališta za košarku, rukomet i odbojku, polivalentnu sportsku dvoranu, osmostaznu kuglanu, otvoreni bazen (olimpijskih dimenzija) te zimski bazen namijenjen plivanju i vaterpolu, trim-kabinete, trim-staze, vožnju biciklima. Od ostalih sportova na vodi najbolje se nude razni ekstremni sportovi kao jedrenje, veslanje, surfing, skijanje na vodi i još mnogo toga.

 

Rijeka gradska taxi služba i usluge taxi prijevoza u Rijeci - Mi ćemo  Vas dovesti na relaciji Rijeka - Rovinj,U koliko Vas treba sačekati na aerodromu, Rijeka Taxi služba će Vas čekati i u slučaju kašnjenja, bez dodatnih troškova.
Kada dođete u 
Rovinj moderno opremljenom, klimatiziranom Taxi Rijeka vozilu, osjećat ćete se  puno bolje nego da ste svoje vrijeme proveli u  javnom autobusni.
Jesmo li spomenuti da je naša cijena za Taxi Služba Rijeka od i do 
Rovinj najpovoljnija?

 

Kombi ili mini bus Taxi Rijeka služba - ako ste na putovanju u Rijeci s puno prtljage, odnosno više ljudi nego redovni taxi rijeka mogu prevoziti, nudimo Vam da odaberete jedan od našh mini kombija ili mini busa da vas odveze  od Rijeke do Rovinj. Naši mini kombij i mini autobusi su vrlo udobni, klimatizirani i pogodno za veće grupe ili obitelji. Djeca putuju u sjedalicama.

 

Rijeka Taxi Služba je najsigurniji način prijevoza od Rovinj do Rijeke.
Rezervirajte Vaš Rijeka Taxi Prijevoz od zračne luke ( aerodroma ).
Na taj način ćete dobiti najboljiu taxi uslugu na ovom području

 

U koliko trebate prijevoz od Rijeke do Rovinj molimo da nas kontaktirate putem on-line obrasca ili telefona

 


Regije > Regija Istra > Obala Istre > Taxi služba Rijeka do Rovinj
Verzija prikladna za pisač Verzija prikladna za pisač Pošalji stranicu e-poštom Pošalji stranicu e-poštom Dodaj u Favorite Dodaj u Favorite CMS Dizajn CMS Dizajn