Get Adobe Flash player

Pretraživanje
Anketa
Koji web preglednik koristite?
Internet Explorer
Google Chrome
SRWare Iron
Firefox
Opera
Safari
Neki drugi
Pogledajte rezulate
Kontakt podaci

MAIL:

taxirijeka@net.hr

kresimir@taxirijeka.com


Mob:+385.91.500.33.55

(0-24)

Ured:+385.51.33.51.38

(08-24)

KONTAKT OBRAZAC


Taxi služba Rijeka do Pula

 

TAXI PRIJEVOZ RIJEKA - TAXI SLUŽBA RIJEKA 

TAXI RIJEKA-RIJEKA TAXI

 

Pula

Pula je najjužnija regija Istre, koja nudi jednu od najljepših Hrvatskih obala. U svome arhipelagu posjeduje prekrasnu skupinu otočića te Nacionalni Park Brijuni. Divna priroda i razvedena obala nude plaže, uvale, spilje i zaljeve prekrivene pijeskom i kamenčićima. Osim prirodnih ljepota, regija nudi mnoge kulturne i povijesne ljepote satkane u svakom antičkom spomeniku i mjestu.

Pula je grad i luka na jugozapadnom dijelu Istre sa vrlo dugom i važnom poviješću. Poznata je po mnogim rimskim i antičkim spomenicima, ponajviše po Areni, amfiteatru sagrađenom tijekom I. i II. stoljeća u vrijeme cara Vespazijana. Pula se razvila iz ilirskog naselja Pola, te krajem I. stoljeća započinje proces rimske kolonizacije i oko 43. godine stječe status rimske kolonije. 

Pula kroz stoljeća mijenja svoje gospodare koji ostavljaju razne povijesne i kulturne dokaze na arhitekturu te spomenična obilježja tog prekrasnog grada na obali Jadrana.  U Puli možete pronaći ostatke mnogih crkava, kaštela i kula, te ostalih religijskih zdanja, kao Crkvu Sv. Franje, Crkvu Sv. Marije Formose ujedno prekrasnu katedralu iz 10. stoljeća i Crkvu Sv. Nikole.

Posjetite Arheološki muzej Istre, zatim Dvojna vrata iz 2. i 3. stoljeća, te Herkulova vrata i u svakom slučaju Slavoluk Sergijevaca. Također posjetite i Kaštel i Crkvu Sv. Vida te Povijesni muzej Istre. Pula je najvažnije gospodarsko središte Istarskog poluotoka koji nudi mnoga zanimljiva mjesta za izlaske i zabavu, kao mnogi restorani, barovi i klubovi:  Bounty Pub, Café Galerija, Cvajner, Dva Ferala, Jupiter, Pompei, Scaletta i Uljanik. Pula nudi i različite sportske sadržaje kao jedrenje i daskanje,  te najam bicikli, pedalina, i raznim drugih zabavno rekreacijskih sadržaja.

 

Rijeka gradska taxi služba i usluge taxi prijevoza u Rijeci - Mi ćemo  Vas dovesti na relaciji Rijeka - Pula,U koliko Vas treba sačekati na aerodromu, Rijeka Taxi služba će Vas čekati i u slučaju kašnjenja, bez dodatnih troškova.
Kada dođete u 
Pula moderno opremljenom, klimatiziranom Taxi Rijeka vozilu, osjećat ćete se  puno bolje nego da ste svoje vrijeme proveli u  javnom autobusni.
Jesmo li spomenuti da je naša cijena za Taxi Služba Rijeka od i do 
Pula najpovoljnija?

 

Kombi ili mini bus Taxi Rijeka služba - ako ste na putovanju u Rijeci s puno prtljage, odnosno više ljudi nego redovni taxi rijeka mogu prevoziti, nudimo Vam da odaberete jedan od našh mini kombija ili mini busa da vas odveze  od Rijeka do Pula. Naši mini kombij i mini autobusi su vrlo udobni, klimatizirani i pogodno za veće grupe ili obitelji. Djeca putuju u sjedalicama.

 

Rijeka Taxi Služba je najsigurniji način prijevoza od Pula do Rijeke.
Rezervirajte Vaš Rijeka Taxi Prijevoz od zračne luke ( aerodroma ).
Na taj način ćete dobiti najboljiu taxi uslugu na ovom području

 

U koliko trebate prijevoz od Rijeke do Pula molimo da nas kontaktirate putem on-line obrasca ili telefona