TAXI KVARNER, RIJEKA TAXI, PRIJEVOZ KOMBIJEM PO KVARNERU, KVARNERSKI TAXI
Get Adobe Flash player

Pretraživanje
Anketa
Koji web preglednik koristite?
Internet Explorer
Google Chrome
SRWare Iron
Firefox
Opera
Safari
Neki drugi
Pogledajte rezulate
Kontakt podaci

MAIL:

taxirijeka@net.hr

kresimir@taxirijeka.com


Mob:+385.91.500.33.55

(0-24)

Ured:+385.51.33.51.38

(08-24)

KONTAKT OBRAZAC


Regija Kvarner

TAXI PRIJEVOZ RIJEKA - TAXI SLUŽBA RIJEKA 

TAXI RIJEKA-RIJEKA TAXI

  

Kvarnerski zaljev je veliki zaljev na Jadranskoj obali, koji razdvaja Istarsku obalu od južne Dalmacije te je pod nebom Mediterana . Rijeku, glavno industrijsko i lučko središte regije, vrijedi posjetiti zbog izuzetnih povijesnih i kulturnih baština koje su obilješile dugu tradiciju i povijesne promjene. Vrijedi naznačiti da je Rijeka u povijesti čak tri puta bila država. No većina turista Rijekom samo prođe u smjeru otoka ili juga. Kvarnerski su otoci, Krk, Cres, Lošinj, Rab i Pag.

Kvarnerski zaljev nalazi se na Sjevernom Jadranu, između poluotoka Istra i Sjevernog Hrvatskog Primorja.

Kvarner je egzotičan spoj mediterana i gorja. Rijeka i okolica smjestili su se podno planine Učke i visokog gorja i palanina Gorskog Kotara. Sa svih strana Kvarner okružuje zelenilo koje gleda upravo na morsko plavetnilo. Fantastičan spoj mora i planina daje ovom primorskom kraju izrazit šarm koji je u povijesti osvajao kolonije koje su na ovim područjima živjele.

Kvarner je oduvijek privlačio svojim izuzetnim Zapadnjačkim položajem koji mu je davao sigurnosti i napredak ka svijetu. Osim što je bio glavna tranzitna i trgovačka luka, bio je i glavno središte svih glavnih Europskih puteva prema Mediteranu.


Do danas je ostao vrlo važno središte kulturnih, trgovačkih, gospodarskih i turističkih puteva.

 

Rijeka gradska taxi služba i usluge taxi prijevoza u Rijeci - Mi ćemo  Vas dovesti na relaciji Rijeka - Kvarner,U koliko Vas treba sačekati na aerodromu, Rijeka Taxi služba će Vas čekati i u slučaju kašnjenja, bez dodatnih troškova.
Kada dođete na 
Kvarner moderno opremljenom, klimatiziranom Taxi Rijeka vozilu, osjećat ćete se  puno bolje nego da ste svoje vrijeme proveli u  javnom autobusni.
Jesmo li spomenuti da je naša cijena za Taxi Služba Rijeka od i do 
Kvarnera najpovoljnija?

 

Kombi ili mini bus Taxi Rijeka služba - ako ste na putovanju u Rijeci s puno prtljage, odnosno više ljudi nego redovni taxi rijeka mogu prevoziti, nudimo Vam da odaberete jedan od našh mini kombija ili mini busa da vas odveze  od Rijeke do Kvarnera. Naši mini kombij i mini autobusi su vrlo udobni, klimatizirani i pogodno za veće grupe ili obitelji. Djeca putuju u sjedalicama. 

Rijeka Taxi Služba je najsigurniji način prijevoza od Kvarnera do Rijeke.
Rezervirajte Vaš Rijeka Taxi Prijevoz od zračne luke ( aerodroma ).


Na taj način ćete dobiti najboljiu taxi uslugu na ovom području