TAXI RAB-RAB TAXI, PRIJEVOZ NA OTOK RAB, PRIJEVOZ AUTOBUSOM NA RAB, TAXI SLUŽBA
Get Adobe Flash player

Pretraživanje
Anketa
Koji web preglednik koristite?
Internet Explorer
Google Chrome
SRWare Iron
Firefox
Opera
Safari
Neki drugi
Pogledajte rezulate
Kontakt podaci

MAIL:

taxirijeka@net.hr

kresimir@taxirijeka.com


Mob:+385.91.500.33.55

(0-24)

Ured:+385.51.33.51.38

(08-24)

KONTAKT OBRAZAC


Taxi služba Rab

TAXI SLUŽBA RIJEKA - TAXI PRIJEVOZ PUTNIKA  - KOMBI PRIJEVOZ PUTNIKA

  

- TAXI SLUŽBA RIJEKA

- TAXI PRIJEVOZ PUTNIKA

- KOMBI PRIJEVOZ PUTNIKA RIJEKA

Rab je otok u sjevernom dijelu Jadrana smješten između otoka Krka i Paga. Ubraja se u najsunčanije dijelove Europe gdje temperatura mora ljeti seže do 24 °C, a zimi do 10 °C.  Osim grada Raba, na otoku je smješteno 7 naselja: Lopar, Mundanija, Supetarska Draga, Kampor, Banjol, Palit i Barbat.S kopnom je povezan trajektnom linijom (Jablanac-Mišnjak i Senj-Lopar). Sa zapadne strane otok je prekriven golim kamenjarom zbog velebitskih vjetrova dok je istočna strana otoka prekrivena prekrasnom vegetacijom i borovom šumom. Uistinu je otok sunaca, mora i divnih prirodnih različitosti.

Grad Rab

Rab je grad i luka na zapadnoj obali istoimenog otoka. Stari dio grada smješten je na izduženom poluotoku između uvale Svete Fumije i rapske luke. Gradska luka smještena je u zaklonjenom zaljevu te su vanjska i unutrašnja luka odijeljene lukobranom. Vanjska luka zaštićena je prema otvorenomu moru otočićem Tunera i nasipom koji taj otočić spaja s obalom. U sjeveroistočnom dijelu luke izgrađena je marina. Noviji dio grada razvio se s druge strane rapske luke. Gospodarska osnova je turizam, osobito nautički.

Grad Rab ima dugu turističku tradiciju čemu svjedoče gradski park Komrčar (s kraja 19.st.), uređena gradska plaža te gotovo stoljeće star hotel Imperial u središtu grada. Najatraktivniji ljetni događaj u Rabu su Rapske viteške igre ili Rapska Fjera, kojase održava od 1364., a sjećanja veže na vitešku obranu grada u dalekoj prošlosti. Rab posjeduje sve vrste turističkog smještaja (hoteli, apartmani, bungalovi, marina), raznovrsnu sportsko-rekreacijsku ponudu (teniska igrališta, podvodni ribolov, skijanje na vodi), čitav niz restorana s domaćim specijalitetima, te zabave i fešte na ljetnim terasama i u noćnim klubovima. Grad ujedno nudi i prekrasne šetnjem dugom razvedenom obalom i prekrasnim krajolicima.

Rijeka gradska taxi služba i usluge prijevoza putnika Rijeka - Mi ćemo  Vas dovesti na relaciji Rijeka - Otok Rab, u koliko Vas treba sačekati na aerodromu, Rijeka Taxi služba će Vas čekati i u slučaju kašnjenja, bez dodatnih troškova.
Kada dođete na
Otok Rab moderno opremljenom, klimatiziranom Taxi Rijeka vozilu, osjećat ćete se  puno bolje nego da ste svoje vrijeme proveli u  javnom autobusu.
Jesmo li spomenuti da je naša cijena za Taxi Služba Rijeka od i do
Otok Rab najpovoljnija?

Kombi prijevoz putnika ili mini bus prijevoz putnika Taxi Rijeka služba - ako ste na putovanju u Rijeci s puno prtljage, odnosno više ljudi nego redovni taxi rijeka mogu prevoziti, nudimo Vam da odaberete jedan od našh mini kombija ili mini busa da vas odveze  od Rijeke do Otok Rab. Naši mini kombij i mini autobusi su vrlo udobni, klimatizirani i pogodno za veće grupe ili obitelji. Djeca putuju u sjedalicama.

 

Rijeka Taxi Služba je najsigurniji način prijevoza od Otok Rab do Rijeke.
Rezervirajte Vaš Rijeka Taxi Prijevoz Putnika od
Otok Rab.
Na taj način ćete dobiti najboljiu taxi uslugu na ovom području

                                                                                                  

Sve informacije i rezervacije možete dobiti on-line putem obrasca ili na telefon