TAXI LOŠINJ, LOŠINJ TAXI SLUŽBA, PRIJEVOZ NA LOŠINJ, AUTOBUS LOŠINJ TAXI-TAXI LOŠINJ
Get Adobe Flash player

Pretraživanje
Anketa
Koji web preglednik koristite?
Internet Explorer
Google Chrome
SRWare Iron
Firefox
Opera
Safari
Neki drugi
Pogledajte rezulate
Kontakt podaci

MAIL:

taxirijeka@net.hr

kresimir@taxirijeka.com


Mob:+385.91.500.33.55

(0-24)

Ured:+385.51.33.51.38

(08-24)

KONTAKT OBRAZAC


Taxi služba Lošinj

TAXI SLUŽBA RIJEKA - RIJEKA TAXI - TAXI PRIJEVOZ PUTNIKA- TAXI SLUŽBA RIJEKA DO LOŠINJ
- TAXI PRIJEVOZ PUTNIKA RIJEKA

Osnovne informacije o Otoku Lošinj

Glavna djelatnost na otoku je turizam, a zbog više od 2,600 sati Sunca godišnje iznimno je popularan među brojnim stranim turistima. Klima je blaga, a otok obiluje brojnim zelenim površinama.

Pretpostavlja se da je otok Lošinj bio naseljen još u prethistorijsko doba, a prvi zapisi povjesničara datiraju još iz doba Rimljana, čemu svjedoče i ostaci brojnih rimskih vila i utvrda, te raznih starih crkvica iz tog doba. Značajnije naseljavanje otoka počelo je u 12. stoljeću, a u 18. i 19. stoljeću počeo je i značajniji razvoj brodogradnje i pomorstva. Tokom svoje burne povijesti otok Lošinj je, kao i većina ostalih otoka i naselja na Kvarneru, često prelazio iz jedne države u drugu, pa su tako njime vladali Venecija, Austrija i Italija, da bai konačno 1945. postao dijelom Hrvatske u sastavu tadašnje Jugoslavije.

Uz brojne kulturne i povijesne znamenitosti, zabavne sadržaje, prirodne ljepote i sportsku ponudu, valja naglasiti kako je otok Lošinj poznat i po brojnim dupinima koji obitavaju u njegovom okruženju. Više o njima može se saznati u edukacijskom centru o moru u Velom Lošinju.
Uz Mali Lošinj, koji je najveće naselje na otoku, na Lošinju se nalazi još nekoliko manjih i većih naselja, a to su Nerezine, Veli Lošinj, Sveti Jakov i Ćunski, te Unije, Susak i Ilovik na obližnjim otočićima

Rijeka gradska taxi služba i usluge prijevoza putnika Rijeka - Mi ćemo  Vas dovesti na relaciji Rijeka – Lošinj, u koliko Vas treba sačekati na aerodromu, Rijeka Taxi služba će Vas čekati i u slučaju kašnjenja, bez dodatnih troškova.
Kada dođete u
Lošinj moderno opremljenom, klimatiziranom Taxi Rijeka vozilu, osjećat ćete se  puno bolje nego da ste svoje vrijeme proveli u  javnom autobusu.
Jesmo li spomenuti da je naša cijena za Taxi Služba Rijeka od i do
Lošinj najpovoljnija?

Kombi prijevoz putnika ili mini bus prijevoz putnika Taxi Rijeka služba - ako ste na putovanju u Rijeci s puno prtljage, odnosno više ljudi nego redovni taxi rijeka mogu prevoziti, nudimo Vam da odaberete jedan od našh mini kombija ili mini busa da vas odveze  od Rijeke do Lošinj. Naši mini kombij i mini autobusi su vrlo udobni, klimatizirani i pogodno za veće grupe ili obitelji. Djeca putuju u sjedalicama.

 

Rijeka Taxi Služba je najsigurniji način prijevoza od Lošinj do Rijeke.
Rezervirajte Vaš Rijeka Taxi Prijevoz Putnika od
Lošinj.
Na taj način ćete dobiti najboljiu taxi uslugu na ovom području