TAXI PRIJEVOZ PUTNIKA,TAXI PAG-PAG TAXI, TAXI SLUŽBA PAG, PRIJEVOZ PUTNIKA DO PAGA, TAXI TRAJEKTNO PRISTANIŠTE, OTOK PAG PROMET, TAXI PAG
Get Adobe Flash player

Pretraživanje
Anketa
Koji web preglednik koristite?
Internet Explorer
Google Chrome
SRWare Iron
Firefox
Opera
Safari
Neki drugi
Pogledajte rezulate
Kontakt podaci

MAIL:

taxirijeka@net.hr

kresimir@taxirijeka.com


Mob:+385.91.500.33.55

(0-24)

Ured:+385.51.33.51.38

(08-24)

KONTAKT OBRAZAC


Taxi služba Pag 

Otok Pag je najjužniji otok kvarnerskog zaljeva. Na sjeveru je trajektom povezan s kopnom a na jugu mostom prema obljižnjem gradu Zadru. Proteže se oko 90 km u dužini a širok je između 2,5 i 9 km. Poznat je po umjetnosti izrade čipke, paškom siru koji najbolje paše uz “Žuticu” - ovdašnje bijelo vino, te odličnoj janjetini, koja zbog šktre vegetacije i slanog podneblja ima jedinstven i poseban okus. Istočna obala otoka, okrenuta prema kopnu, gola je i pusta te svojim pejsažima podsjeća na mjesečevu površinu. Uzrok tome su sječe šume u prošlosti te utjecaj olujne bure koja često puše na tom području. Zapadni dio otoka, zaštićen od bure, bogat je vegetacijom. Tu se prostiru beskrajni maslenici, borove šume, vinogradi i plodne oranice.

Grad Pag, kulturno, turističko i upravno središte otoka poznat je po svojoj stoljetnoj solani ali i po ljekovitom paškom blatu. Simbol grada je raskošna paška čipka koju od davnina bijelim koncem pletu čipkarice. Čipka je sastavni dio paške narodne nošnje, jedne od njljepših u Hrvatskoj.

Najpoznatije turističko mjesto na otoku je Novalja. Naziv je dobila još u vrijeme Rimljana. Novalja ima dugu i bogatu prošlost o čemu svjedoče brojni ostaci antičkih građevina, posebno triju ranokršćanskih bazilika iz 4. stoljeća, zatim vodovod dug 1,5 km iz 1. stoljeća te brojni predmeti i sakralni nalazi koji se čuvaju u arheološkoj zbirci Stomorica pored župne crkve. U centru, duž obale nalaze se mnoštvo dućana, kafića, restorana te riblja tržnica. Novalja je poznata po svojim prekrasnim plažama s kristalno bistrim morem. Najpoznatija je plaža “Zrće” koja nudi mnoštvo športova na vodi, vodene tobogane za djecu i beach-club s muzikom do ranih jutarnjih sati za odrasle.

Stara Novalja proteže se od Trinćela do Drljande, na padini uz more zaklonjene od bure. U zavjetrini, podno kamenitih brežuljaka rastu vinogradi, borovi i ružmarin. Zbog svojih prekrasnih pješčanih plaža i čistog mora s jednim od najljepših podmorja na Jadranu Stara Novalja je izrasla u ponzato turističko mjesto. Bogata ugostiteljska ponuda s biranim specijalitetima uz tradicionalna domaća vina učinit će svaki Vaš dan nezaboravnim.

Lun se smjestio pod krošnjama stoljetnih maslina, na krajnjem sjeverozapadu otoka. Priroda je ovdje ostavila tragove svoje darežljivosti u jedinstvenom spoju zelenog i modrog. Želite li pronaći mir izgubljen negdje u urbanoj vrevi, ovo je mjesto idealno za vaš odmor. Blaga mediteranska klima i okrepljujuća tišina te ljubazni domaćini učinit će Vaš odmor nezaboravnim doživljajem. Obližnja mjesta, Jakišnica, Dudići i Potočnica, u slikovitom i jednako lijepom krajoliku, također Vam pružaju mogućnost ljetnog odmora. Ljetujući ovdje možda uspijete, barem na tren, zaustaviti vrijeme.

Rijeka Taxi Transfer Service - Mi ćemo  Vas dovesti na relaciji Rijeka - Zračna luka (aerodroma ) - Pag, Vaš će taxi čekati i u slučaju kašnjenja, bez dodatnih troškova.
Kada dođete na Pag u  moderno opremljenom, klimatiziranom taxi vozilu, osjećat ćete se  puno bolje nego da ste svoje vrijeme proveli u  javnom autobusu.
Jesmo li spomenuti da je naša cijena za taxi transfere od i do Rijeka najpovoljnija?


Kombi ili mini bus Taxi prijevoz putnika - ako ste na putovanju na Pagu s puno prtljage, odnosno više ljudi nego redovni taxi mogu prevoziti, možete odabrati naše mini kombije ili mini buseve da vas odveze  od Rijeke do Paga. Naši mini kombiji i mini autobusi su vrlo udobni, klimatizirani i pogodni za veće grupe ili obitelji. Djeca putuju u sjedalicama.

Rijeka Taxi Transfer Service je najsigurniji način prijevoza od  Rijeke do Otoka Paga.
Rezervirajte Vaš Rijeka Taxi Transfer od Rijeke do Otoka Paga.
Na taj način ćete dobiti najboljiu taxi uslugu na ovom području