TAXI PRIJEVOZ PUTNIKA RIJEKA, KOMBI PRIJEVOZ PUTNIKA, TAXI SLUŽBA RIJEKA DO PAG, AUTOBUS TAXI PRIJEVOZ PUTNIKA, TAXI PRIJEVOZ RIJEKA
Get Adobe Flash player

Pretraživanje
Anketa
Koji web preglednik koristite?
Internet Explorer
Google Chrome
SRWare Iron
Firefox
Opera
Safari
Neki drugi
Pogledajte rezulate
Kontakt podaci

MAIL:

taxirijeka@net.hr

kresimir@taxirijeka.com


Mob:+385.91.500.33.55

(0-24)

Ured:+385.51.33.51.38

(08-24)

KONTAKT OBRAZAC


Taxi služba do Jakisnica

TAXI SLUŽBA RIJEKA - TAXI PRIJEVOZ PUTNIKA  - KOMBI PRIJEVOZ PUTNIKA


 


O Destinaciji;

Crkva Krista Kralja u Jakišnici, najmlađa je Lunjska crkva. Kamen temeljac joj je kamen koji je donesen iz crkve Sv. Anđela čuvara, a simbolizira povezanost naše župe i svih mjesta u njoj. Blagoslovio ga je i položio biskup Karmelo Zazinović 1970. g. Uglavnom je pohađaju vjernici iz Jakišnice Gagera i Stanišća, a u ljetnim je mjesecima premala zbog velikog broja turista koji u ovim mjestima ljetuju. Posvećena je 1973. g. zvono je dar Šima Badurine iz Jakišnice.


Meni osobno draga je činjenica da je Dominik Kunkera (arhitekt) pri uređenju okoliša vodio računa o još jednoj posebnosti Luna, naime u Lunu crkve nisu okružene betonom, pločnicima i raznim urbanim uresima (što je uglavnom drugdje pravilo) već je i ova "najnovija " crkva smještena u svoj prirodni okoliš, u zagrljaj maslina, smokve i suhozida.

Rijeka gradska taxi služba i usluge prijevoza putnika Rijeka - Mi ćemo  Vas dovesti na relaciji Rijeka – Jakišnica, Otok Pag, u koliko Va treba sačekati na aerodromu, Rijeka Taxi služba će Vas čekati i u slučaju kašnjenja, bez dodatnih troškova.
Kada dođete u Jakišnica, Otok Pag moderno opremljenom, klimatiziranom Taxi Rijeka vozilu, osjećat ćete se  puno bolje nego da ste svoje vrijeme proveli u  javnom autobusu.
Jesmo li spomenuti da je naša cijena za Taxi Služba Rijeka od i do Jakišnica, Otok Pag najpovoljnija?

 

Kombi prijevoz putnika ili mini bus prijevoz putnika Taxi Rijeka služba - ako ste na putovanju u Rijeci s puno prtljage, odnosno više ljudi nego redovni taxi rijeka mogu prevoziti, nudimo Vam da odaberete jedan od našh mini kombija ili mini busa da vas odveze  od Rijeke do Jakišnica, Otok Pag. Naši mini kombij i mini autobusi su vrlo udobni, klimatizirani i pogodno za veće grupe ili obitelji. Djeca putuju u sjedalicama.

 

Rijeka Taxi Služba je najsigurniji način prijevoza od Jakišnica, Otok Pag  do Rijeke.
Rezervirajte Vaš Rijeka Taxi Prijevoz Putnika od Jakišnica, Otok Pag.
Na taj način ćete dobiti najboljiu taxi uslugu na ovom području

 

Sve informacije i rezervacije možete dobiti on-line putem obrasca ili na telefon