TAXI SLUŽBA RIJEKA, TAXI PRIJEVOZ PUTNIKA DO PAGA, PRIJEVOZ PUTNIKA RIJEKA, TAXI KOMBI PRIJEVOZ PUTNIKA RIJEKA
Get Adobe Flash player

Pretraživanje
Anketa
Koji web preglednik koristite?
Internet Explorer
Google Chrome
SRWare Iron
Firefox
Opera
Safari
Neki drugi
Pogledajte rezulate
Kontakt podaci

MAIL:

taxirijeka@net.hr

kresimir@taxirijeka.com


Mob:+385.91.500.33.55

(0-24)

Ured:+385.51.33.51.38

(08-24)

KONTAKT OBRAZAC


Taxi služba do Kustići

TAXI SLUŽBA RIJEKA - TAXI PRIJEVOZ PUTNIKA  - KOMBI PRIJEVOZ PUTNIKA

   

O Destinaciji Kustići – Otok Pag


Prekrasno Kustići malo mjesto sa velikom ponudom privatnog smještaja. Uživajte u gostoprimstvu ljubaznih domaćina i zdravoj domaćoj hrani.Saznajte zašto se pamte ljeta na Pagu, otoku poznatom po jedinstvenoj paškoj čipki, ukusnoj janjetini i siru, po soli koja stoljećima nastaje u paškim solanama i mirisu kadulje, ali i po zagonetnoj kamenitoj površini nalik Mjesečevoj. Plaža Zrče u Novalji već je legendarni i omiljen odabir svih onih koji ne žele da dobar provod prestane. Grad Pag, glavno mjesto otoka, turističko je središte u slikovitom zaljevu duž čijih se dvadeset kilometara protežu prelijepe pješčane plaže. Za mirniji odmor preporučujemo mjesto Košljun.Probajte bijelo vino “žuticu”, ili slavnu pašku janjetinu, a saznajte i zašto se toliko priča o paškom siru.

Rijeka gradska taxi služba i usluge prijevoza putnika Rijeka - Mi ćemo  Vas dovesti na relaciji Rijeka – Kustići, Otok Pag, u koliko Vas treba sačekati na aerodromu, Rijeka Taxi služba će Vas čekati i u slučaju kašnjenja, bez dodatnih troškova.
Kada dođete u
Kustići, Otok Pag moderno opremljenom, klimatiziranom Taxi Rijeka vozilu, osjećat ćete se  puno bolje nego da ste svoje vrijeme proveli u  javnom autobusu.
Jesmo li spomenuti da je naša cijena za Taxi Služba Rijeka od i do
Kustići, Otok Pag najpovoljnija?

 

Kombi prijevoz putnika ili mini bus prijevoz putnika Taxi Rijeka služba - ako ste na putovanju u Rijeci s puno prtljage, odnosno više ljudi nego redovni taxi rijeka mogu prevoziti, nudimo Vam da odaberete jedan od našh mini kombija ili mini busa da vas odveze  od Rijeke do Kustići, Otok Pag. Naši mini kombij i mini autobusi su vrlo udobni, klimatizirani i pogodno za veće grupe ili obitelji. Djeca putuju u sjedalicama.

 

Rijeka Taxi Služba je najsigurniji način prijevoza od Kustići, Otok Pag  do Rijeke.
Rezervirajte Vaš Rijeka Taxi Prijevoz Putnika od
Kustići, Otok Pag.
Na taj način ćete dobiti najboljiu taxi uslugu na ovom području

 

Sve informacije i rezervacije možete dobiti on-line putem obrasca ili na telefon