TAXI RIJEKA, TAXI SLUŽBA RIJEKA, LIMUZINA TAXI RIJEKA, TAXI PRIJEVOZ PUTNIKA, KOMBI PRIJEVOZ PUTNIKA RIJEKA
Get Adobe Flash player

Pretraživanje
Anketa
Koji web preglednik koristite?
Internet Explorer
Google Chrome
SRWare Iron
Firefox
Opera
Safari
Neki drugi
Pogledajte rezulate
Kontakt podaci

MAIL:

taxirijeka@net.hr

kresimir@taxirijeka.com


Mob:+385.91.500.33.55

(0-24)

Ured:+385.51.33.51.38

(08-24)

KONTAKT OBRAZAC


Taxi služba do Povljana

TAXI SLUŽBA RIJEKA - TAXI PRIJEVOZ PUTNIKA  - KOMBI PRIJEVOZ PUTNIKA

   

O Destinaciji Povljana – Otok Pag

Povljana se smjestila na jugu otoka u prirodnoj uvali okrenuta prema zapadu i zaštićena od jakih vjetrova bure i juga. Između Povljane i otvorenog mora postoji niz manjih jadranskih otoka koji dijele dvije regije: Kvarner i Dalmaciju. Poput cijelog otoka i Povljana je okružena lijepim prirodnim plažama, a kada sa zapada zapuhne maestral koji osvježava vruće ljetne dane uz kupače na plažama uživaju i jedriličari i surferi.

Povljana je mjesto i centar općine od 700 stanovnika i u skoro vrijeme je u turizmu prepoznata kao mjesto obiteljskog odmora sa udobnim smještajem u apartmanima i u kampovima. Postoje plaže za svačiji ukus: pješčane plaže sa finim pijeskom poput prašine i plitkim morem za one kojima treba prostor za igru, ali i  kamenite i udaljene plaže za one koji žele potpuni mir. U restaurantima i gostionicama uvijek se može uživati u ukusnom paškom siru i pršutu, ali i u domaćoj janjetini, palenti sa ovčetinom, ribi sa žara, brodetu od ugora, salati od hobotnice….Nakon toga će zaplesati u ritmu zabavne glazbe na obližnjoj terasi u centru pokraj crkve ili će poslušati dalmatinsku

 

Rijeka gradska taxi služba i usluge prijevoza putnika Rijeka - Mi ćemo  Vas dovesti na relaciji Rijeka – Povljana, Otok Pag, u koliko Va treba sačekati na aerodromu, Rijeka Taxi služba će Vas čekati i u slučaju kašnjenja, bez dodatnih troškova.
Kada dođete u Povljana, Otok Pag moderno opremljenom, klimatiziranom Taxi Rijeka vozilu, osjećat ćete se  puno bolje nego da ste svoje vrijeme proveli u  javnom autobusu.
Jesmo li spomenuti da je naša cijena za Taxi Služba Rijeka od i do Povljana, Otok Pag najpovoljnija?

 

Kombi prijevoz putnika ili mini bus prijevoz putnika Taxi Rijeka služba - ako ste na putovanju u Rijeci s puno prtljage, odnosno više ljudi nego redovni taxi rijeka mogu prevoziti, nudimo Vam da odaberete jedan od našh mini kombija ili mini busa da vas odveze  od Rijeke do Povljana, Otok Pag. Naši mini kombij i mini autobusi su vrlo udobni, klimatizirani i pogodno za veće grupe ili obitelji. Djeca putuju u sjedalicama.

 

Rijeka Taxi Služba je najsigurniji način prijevoza od Povljana, Otok Pag  do Rijeke.
Rezervirajte Vaš Rijeka Taxi Prijevoz Putnika od Povljana, Otok Pag.
Na taj način ćete dobiti najboljiu taxi uslugu na ovom području