TAXI MALI LOŠINJ, TAXI SLUŽBA RIJEKA, TAXI PRIJEVOZ PUTNIKA RIJEKA, LIMUZINA TAXI RIJEKA, TAXI RIJEKA, VIP CAR SERVIS LOŠINJ
Get Adobe Flash player

Pretraživanje
Anketa
Koji web preglednik koristite?
Internet Explorer
Google Chrome
SRWare Iron
Firefox
Opera
Safari
Neki drugi
Pogledajte rezulate
Kontakt podaci

MAIL:

taxirijeka@net.hr

kresimir@taxirijeka.com


Mob:+385.91.500.33.55

(0-24)

Ured:+385.51.33.51.38

(08-24)

KONTAKT OBRAZAC


Taxi služba Rijeka do Malog Lošinja

TAXI SLUŽBA RIJEKA - RIJEKA TAXI - TAXI PRIJEVOZ PUTNIKA- TAXI SLUŽBA RIJEKA DO LOŠINJ
- TAXI PRIJEVOZ PUTNIKA RIJEKA

Informacije o Malom Lošinj na Otoku Lošinju


Mali Lošinj je grad, luka i turističko središte otoka Lošinja, koji se nalazi na jugoistočnom kraju prostranog i dobro zaštićenog zaljeva. Gospodarka osnova je poljodjelstvo, ribarstvo, brodogradnja, pomorstvo i turizam. Klima je blaga, sa toplim zimama gdje prosječna temperatura zraka u siječnju iznosi 7,3 °C, a u srpnju 24,7 °C i prosječna godišnja temperatura zraka je 15 °C. Povoljne klimatske prilike, izgradnja hotela i ljetnikovaca, pošumljivanje i uređenje plaša uvjetovali su intenzivan razvoj turizma. Mjesto je smješteno u najzaštićenijem dijelu zaljeva. Kuće su amfiteatralno poredane uz obalu gdje ostaje slobodan prostor, namijenjen javnom šivotu grada. Veći dio naselja nalazi se na istočnoj strani. S jugoistočnog kraja zaljeva vodi cesta prema Velom Lošinju. Kako se nautički turizam vrlo dobro razvio, u luci Malog Lošinja uređena je marina, opremljena za sve tipove jahti i motornih čamaca.

Rijeka gradska taxi služba i usluge prijevoza putnika Rijeka - Mi ćemo  Vas dovesti na relaciji Rijeka – Mali Lošinj, u koliko Vas treba sačekati na aerodromu, Rijeka Taxi služba će Vas čekati i u slučaju kašnjenja, bez dodatnih troškova.
Kada dođete u Mali
Lošinj moderno opremljenom, klimatiziranom Taxi Rijeka vozilu, osjećat ćete se  puno bolje nego da ste svoje vrijeme proveli u  javnom autobusu.
Jesmo li spomenuti da je naša cijena za Taxi Služba Rijeka od i do Mali
Lošinj najpovoljnija?

Kombi prijevoz putnika ili mini bus prijevoz putnika Taxi Rijeka služba - ako ste na putovanju u Rijeci s puno prtljage, odnosno više ljudi nego redovni taxi rijeka mogu prevoziti, nudimo Vam da odaberete jedan od našh mini kombija ili mini busa da vas odveze  od Rijeke do Mali Lošinj. Naši mini kombij i mini autobusi su vrlo udobni, klimatizirani i pogodno za veće grupe ili obitelji. Djeca putuju u sjedalicama.

 

Rijeka Taxi Služba je najsigurniji način prijevoza od Mali Lošinj do Rijeke.
Rezervirajte Vaš Rijeka Taxi Prijevoz Putnika od Mali
Lošinj.
Na taj način ćete dobiti najboljiu taxi uslugu na ovom području

                                                                                                  

Sve informacije i rezervacije možete dobiti on-line putem obrasca ili na telefon