Get Adobe Flash player

Pretraživanje
Anketa
Koji web preglednik koristite?
Internet Explorer
Google Chrome
SRWare Iron
Firefox
Opera
Safari
Neki drugi
Pogledajte rezulate
Kontakt podaci

MAIL:

taxirijeka@net.hr

kresimir@taxirijeka.com


Mob:+385.91.500.33.55

(0-24)

Ured:+385.51.33.51.38

(08-24)

KONTAKT OBRAZAC


Taxi služba do Grada Krka

TAXI TRANSFER SERVICE RIJEKA - TAXI SLUŽBA RIJEKA- PRIJEVOZ DO GRADA KRKA

Grad Krk je najveće mjesto smješteno na istoimenom otoku. Nalazi se na južnom, središnjem dijelu otoka te predstavlja idealno polazište za kružne izlete.

Grad sa svojom razvijenom turističkom infrastrukturom pruža sve za savršeni odmor bilo da posjetite Krk u glavnoj ili van sezone. U Krku postoje mnogi restorani, supermarketi, pošta, banka, kafići, diskoteke, Lučka uprava i još mnogo toga. Obalnim šetalištem brzo ćete stići iz centra grada do plaže. Uske ulice i veseli trgovi pozivaju na večernju šetnju. Večera u nekom od restorana s pogledom na more pretvoriti će se u čaroban doživljaj.

Krk raspolaže bogatom ponudom za ljubitelje povijesti i kulture. Tu se na primjer nalazi frankopanski kaštel iz 15. st., katedrala iz 13. stoljeća i mnoge zanimljive galerije.

U gradu Krku postoji nekoliko ronilačkih centara. U neposrednoj blizini kampa pronaći ćete teniske terene te mjesta za najam brodica i bicikala.

Rijeka gradska taxi služba i usluge taxi prijevoza u Rijeci - Mi ćemo  Vas dovesti na relaciji Rijeka – Grad Krk,U koliko Vas treba sačekati na aerodromu, Rijeka Taxi služba će Vas čekati i u slučaju kašnjenja, bez dodatnih troškova.
Kada dođete u Grad Krk moderno opremljenom, klimatiziranom Taxi Rijeka vozilu, osjećat ćete se  puno bolje nego da ste svoje vrijeme proveli u  javnom autobusni.
Jesmo li spomenuti da je naša cijena za Taxi Služba Rijeka od i do Grad Krk najpovoljnija?

 

Kombi ili mini bus Taxi Rijeka služba - ako ste na putovanju u Rijeci s puno prtljage, odnosno više ljudi nego redovni taxi rijeka mogu prevoziti, nudimo Vam da odaberete jedan od našh mini kombija ili mini busa da vas odveze  od Rijeke do Grad Krk. Naši mini kombij i mini autobusi su vrlo udobni, klimatizirani i pogodno za veće grupe ili obitelji. Djeca putuju u sjedalicama.

 

Rijeka Taxi Služba je najsigurniji način prijevoza od Grad Krk do Rijeke.
Rezervirajte Vaš Rijeka Taxi Prijevoz od zračne luke ( aerodroma ).
Na taj način ćete dobiti najboljiu taxi uslugu na ovom području

U koliko imate potrebu za prijevozom od Rijeke do Grad Krk kontaktirajte nas