Get Adobe Flash player

Pretraživanje
Anketa
Koji web preglednik koristite?
Internet Explorer
Google Chrome
SRWare Iron
Firefox
Opera
Safari
Neki drugi
Pogledajte rezulate
Kontakt podaci

MAIL:

taxirijeka@net.hr

kresimir@taxirijeka.com


Mob:+385.91.500.33.55

(0-24)

Ured:+385.51.33.51.38

(08-24)

KONTAKT OBRAZAC


Štete automobilskog Kaska

TAXI PRIJEVOZ RIJEKA - TAXI SLUŽBA RIJEKA 

TAXI RIJEKA-RIJEKA TAXI

"Transfer Service"group

"Transfer service" group je obrt za Taxi usluge, prijevoz putnika, najma vozila.  Bavimo se Aerodromskim transferima, Taxi uslugama, Prihvatom putnika na Aerodromskim terminalima, željezničkim kolodvorima, autobusnim kolodvorima i sl... Dugogodišnje iskustvo garancija je kvalitete prijevoza i nivoa usluge koju trebate. Opširnije o nama pogledajte na našim stranicama kojima pristupate klikom na gornji link. Također za sve informacije i ponude možete nas kontaktirati putem on-line obrasca, direktno na e-mail ili telefonskim putem. Među našim mnogobrojnim klijentima su najpoznatije svjetske kompanije, budite i Vi, te impresionirajte svoje poslovne partnere našom uslugom VIP prijevoza iTaxi službe Rijeka.Postupak pokreteanja odštetnok zahtjeva po polici Kasko odgovornosti

U slučaju prometne nezgode u kojem je nastala šteta na Vašem vozilu za koje imate zaključen ugovor o osiguranju automobilskog kaska, Vaš odštetni zahtjev podnosite društvu za osiguranje koje je izdalo policu osiguranja automobilskog kaska (adresa podružnice nalazi se na polici automobilskog kaska). Dakle, ukoliko je vozilo kasko osigurano kod XYZ osiguranje d.d., Vaš zahtjev možete podnijeti podružnici koja je izdala policu osiguranja  ili Vama najbližoj podružnici XYZ CROATIA osiguranja d.d. i to osobno, poštom ili putem faxa. 

Odštetni zahtjev se podnosi na posebnom obrascu koji možete dobiti na svakom mjestu prijave štete.

Kad se dogodi prometna nezgoda…

Postoje određene situacije kada je obavezno poslije nezgode pozvati policiju da napravi očevid, a to su sljedeći slučajevi:

 • krađa vozila
 • eksplozija
 • požar
 • sudar sa životinjama
 • prometna nezgoda nakon koje vozilo nije u voznom stanju.

Vozilo poslije nezgode nije u voznom stanju ako se više ne može samostalno kretati ili bi daljnja upotreba vozila mogla izazvati još veću štetu (npr. istjecanje rashladne tekućine, ulja i sl.).
U situaciji kada niste sigurni je li vozilo u voznom stanju, bolje je pozvati policiju koja će napraviti očevid i po potrebi pozvati vučnu službu koja će odvesti Vaše vozilo na mjesto koje Vi odredite. Štetu prijavite najbližoj podružnici XYZ  osiguranja. XYZ  osiguranje će umjesto Vas platiti štetu izravno servisu koji je izvršio popravak Vašeg vozila.

Kako bi Vaš zahtjev obradili u najkraćem mogućem vremenu, molimo Vas da prilikom prijave kasko štete uz uredno popunjen obrazac Prijave kasko štete predate i slijedeću dokumentaciju;

 •  Izvornik kasko police na uvid,
 •  Presliku prometne dozvole oštećenog vozila,
 •  Presliku vozačke dozvole (ako je vozilo bilo u pokretu u trenutku nastanka prometne nezgode,
 •  Presliku zapisnika o alkotestiranju (ukoliko je isto provedeno)
 •  Presliku Zapisnika o očevidu policije (ukoliko istim raspolažete)

Oštećenja na vozilu moraju biti nepromijenjena do prijave štete osiguratelju i dolaska predstavnika osiguratelja radi procjene štete.

Ukoliko Vam se dogodio osigurani slučaj krađe molimo Vas da dostavite još:

 •  Potvrdu MUP-a kojem je prijavljena krađa vozila te da isto nije pronađeno nakon proteka perioda od 30 dana od dana krađe vozila
 •  Odjavljenu prometnu dozvolu
 •  Odjavljenu knjižicu vozila
 •  Sve ključeve vozila

Ukoliko želite Vaš prijavu kasko štete možete s pratećom dokumentacijom osobno predati u prostorijama XYZ osiguranje d.d., dostaviti putem pošte ili faxa


Rijeka gradska taxi služba i usluge taxi prijevoza u Rijeci - Mi ćemo  Vas dovesti na relaciji od Rijeke do Aerodroma,u koliko Vas treba sačekati na aerodromu, Rijeka Taxi služba će Vas čekati i u slučaju kašnjenja, bez dodatnih troškova.
Kada dođete u Rijeku moderno opremljenom, klimatiziranom Taxi Rijeka vozilu, osjećat ćete se  puno bolje nego da ste svoje vrijeme proveli u  javnom autobusu.
Jesmo li spomenuti da je naša cijena za Taxi Službu Rijeka od i do Aerodroma najpovoljnija?


Kombi ili mini bus Taxi Rijeka služba - ako ste na putovanju u Rijeci s puno prtljage, odnosno više ljudi nego redovni taxi rijeka mogu prevoziti, nudimo Vam da odaberete jedan od našh mini kombija ili mini busa da vas odveze  od Rijeke do Aerodroma. Naši mini kombij i mini autobusi su vrlo udobni, klimatizirani i pogodno za veće grupe ili obitelji. Djeca putuju u sjedalicama.


Rijeka Taxi Služba je najsigurniji način prijevoza od Aerodroma do Rijeke.
Rezervirajte Vaš Rijeka Taxi Prijevoz od zračne luke ( aerodroma ).
Na taj način ćete dobiti najboljiu taxi uslugu na ovom području


U koliko imate potrebu za prijevozom od / do Rijeke kontaktirajte nas