Get Adobe Flash player

Pretraživanje
Anketa
Koji web preglednik koristite?
Internet Explorer
Google Chrome
SRWare Iron
Firefox
Opera
Safari
Neki drugi
Pogledajte rezulate
Kontakt podaci

MAIL:

taxirijeka@net.hr

kresimir@taxirijeka.com


Mob:+385.91.500.33.55

(0-24)

Ured:+385.51.33.51.38

(08-24)

KONTAKT OBRAZAC


Savjeti u slučaju štetnog događaja

TAXI PRIJEVOZ RIJEKA - TAXI SLUŽBA RIJEKA 

TAXI RIJEKA-RIJEKA TAXI

"Transfer Service"group

"Transfer service" group je obrt za Taxi usluge, prijevoz putnika, najma vozila.  Bavimo se Aerodromskim transferima, Taxi uslugama, Prihvatom putnika na Aerodromskim terminalima, željezničkim kolodvorima, autobusnim kolodvorima i sl... Dugogodišnje iskustvo garancija je kvalitete prijevoza i nivoa usluge koju trebate. Opširnije o nama pogledajte na našim stranicama kojima pristupate klikom na gornji link. Također za sve informacije i ponude možete nas kontaktirati putem on-line obrasca, direktno na e-mail ili telefonskim putem. Među našim mnogobrojnim klijentima su najpoznatije svjetske kompanije, budite i Vi, te impresionirajte svoje poslovne partnere našom uslugom VIP prijevoza iTaxi službe Rijeka.

Savjeti u slučaju štetnih događaja

s inozemnim registarskim pločicama...

Ukoliko je prometnu nezgodu skrivio vozač vozila inozemne registracije sudionici su dužni postupati na jednak način kao da se radi o domaćem vozilu s time da obvezno pozovete prometnu policiju. Ovom prilikom potrebno je od  vozača inozemnog vozila zatražiti kopiju njegove zelene karte, a ukoliko vozač nema istu, svakako se pobrinite da ju dobijete jer će vam upravo taj dokument olakšati  početni postupak utvrđivanja nadležnog osiguravatelja. Zelena karta  je dokaz valjanosti (stranog) osiguranja po kojem ostvarujete pravo na naknadu štete, posebice ako registracijska pločica stranog vozila nije registracijska pločica neke od država članica EU, Švicarske, Norveške ili Islanda.

Oštećena osoba može svoj zahtjev za naknadu štete podnijeti Hrvatskom uredu za osiguranje koji će obradu povjeriti nekom od svojih članica (osiguravajućih društava) vodeći računa o važećim korespondentnim ugovorima i koliziji interesa. CROATIA osiguranje d.d. ima najveći broj ugovora s korespondentnim partnerima (osiguravajućim društvima) diljem Europe. Korespondentne partnere svih osiguravajućih društava možete pronaći na stranicama Hrvatskog ureda za osiguranje - www.huo.hr

s neosiguranim motornim vozilom...

U slučaju da ste kao treća osoba pretrpjeli štetu od neosiguranog motornog vozila obvezno pozovite prometnu policiju, a Vaš odštetni zahtjev podnosite Hrvatskom uredu za osiguranje  (Martićeva 73, 10000 Zagreb).

s nepoznatim motornim vozilom...

U slučaju prometne nezgode s nepoznatim motornim vozilom u kojoj ste kao treća osoba pretrpjeli neimovinsku štetu, Vaš odštetni zahtjev podnesite Hrvatskom uredu za osiguranje (Martićeva 73, 10000 Zagreb).

s motornim vozilom HV...

U slučaju prometne nezgode s vozilom Hrvatske vojske Vaš odštetni zahtjev podnosite Ministarstvu obrane Republike Hrvatske - U slučaju prometne nezgode s vozilom Hrvatske vojske Vaš odštetni zahtjev podnosite:
MINISTARSTVO OBRANE
Tehničko-prometna uprava
Stančićeva 4/III
10 000 Zagreb
Tel. 01/ 45 67 965
Fax. 01/ 45 67 046).

u inozemstvu...

U slučaju nezgode u inozemstvu preporuka je pozvati policiju, osim ako je praksa u državi nastanka nezgode takva da policija ne izlazi na mjesto nezgode (nezgoda s manjom imovinskom štetom). Preporučamo da fotografirate položaj vozila i mjesto prometne nezgode iz veće i neposredne udaljenosti kao i  tragove kočenja, otpalih krhotina na kolniku, oštećenja na vozilima...  U ovom slučaju savjetujemo da zajedno s drugim sudionikom ili sudionicima popunite i potpišete Europsko izvješće o nezgodi tj da razmijenite podatke o osiguranju.

Europsko izvješće o nezgodi je tipski obrazac koji bez obzira na jezik na kojem je sastavljen, sadržajno i slijedno istovjetan na području cijele Europe. Sadržaj na tom obrascu moći ćete razumjeti uspoređujući tekst na Vašem obrascu. U slučaju da policija u državi nastanka štetnog događaja ne izađe na uviđaj, sudionici ne smiju napustiti mjesto prometne nesreće dok ne popune Europsko izvješće o nezgodi. U slučaju odgovornosti stranog vozila za prometnu nezgodu preporučamo da se nakon prometne nezgode javite osiguravajućem društvu krivca ili pak nacionalnom uredu za osiguranje čiju adresu, brojeve telefona i faxa možete naći na poleđini zelene karte.

Ukoliko niste kontaktirali nadležnog osiguravatelja ili nacionalni ured a kako bi izbjegli daljnje eventualne neugodnosti, potrebno je prije napuštanja područja dotične države uzeti potvrdu o oštećenju vozila od najbliže policijske postaje a radi dokazivanja mjesta nastanka oštećenja.

Po povratku u Hrvatsku a ukoliko niste postavili Vaš odštetni zahtjev u državi nastanka prometne nezgode, obratite se Hrvatskom uredu za osiguranje (Martićeva 73, 10000 Zagreb) čije će Vam stručne službe dati potrebne savjete oko podnošenja odštetnog zahtjeva.

Rijeka gradska taxi služba i usluge taxi prijevoza u Rijeci - Mi ćemo  Vas dovesti na relaciji od Rijeke do Aerodroma,u koliko Vas treba sačekati na aerodromu, Rijeka Taxi služba će Vas čekati i u slučaju kašnjenja, bez dodatnih troškova.
Kada dođete u Rijeku moderno opremljenom, klimatiziranom Taxi Rijeka vozilu, osjećat ćete se  puno bolje nego da ste svoje vrijeme proveli u  javnom autobusu.
Jesmo li spomenuti da je naša cijena za Taxi Službu Rijeka od i do Aerodroma najpovoljnija?


Kombi ili mini bus Taxi Rijeka služba - ako ste na putovanju u Rijeci s puno prtljage, odnosno više ljudi nego redovni taxi rijeka mogu prevoziti, nudimo Vam da odaberete jedan od našh mini kombija ili mini busa da vas odveze  od Rijeke do Aerodroma. Naši mini kombij i mini autobusi su vrlo udobni, klimatizirani i pogodno za veće grupe ili obitelji. Djeca putuju u sjedalicama.


Rijeka Taxi Služba je najsigurniji način prijevoza od Aerodroma do Rijeke.
Rezervirajte Vaš Rijeka Taxi Prijevoz od zračne luke ( aerodroma ).
Na taj način ćete dobiti najboljiu taxi uslugu na ovom području


U koliko imate potrebu za prijevozom od / do Rijeke kontaktirajte nas