Get Adobe Flash player

Pretraživanje
Anketa
Koji web preglednik koristite?
Internet Explorer
Google Chrome
SRWare Iron
Firefox
Opera
Safari
Neki drugi
Pogledajte rezulate
Kontakt podaci

MAIL:

taxirijeka@net.hr

kresimir@taxirijeka.com


Mob:+385.91.500.33.55

(0-24)

Ured:+385.51.33.51.38

(08-24)

KONTAKT OBRAZAC


Otvaranje Obrta

TAXI PRIJEVOZ RIJEKA - TAXI SLUŽBA RIJEKA 

TAXI RIJEKA-RIJEKA TAXI

"Transfer Service"group

"Transfer service" group je obrt za Taxi usluge, prijevoz putnika, najma vozila.  Bavimo se Aerodromskim transferima, Taxi uslugama, Prihvatom putnika na Aerodromskim terminalima, željezničkim kolodvorima, autobusnim kolodvorima i sl... Dugogodišnje iskustvo garancija je kvalitete prijevoza i nivoa usluge koju trebate. Opširnije o nama pogledajte na našim stranicama kojima pristupate klikom na gornji link. Također za sve informacije i ponude možete nas kontaktirati putem on-line obrasca, direktno na e-mail ili telefonskim putem. Među našim mnogobrojnim klijentima su najpoznatije svjetske kompanije, budite i Vi, te impresionirajte svoje poslovne partnere našom uslugom VIP prijevoza iTaxi službe Rijeka.
Za obavljanje slobodnih i vezanih obrta obrtnik mora imati obrtnicu izdanu od ureda za gospodarstvo koji vodi obrtni registar u koji se obrt upisuje.
Za obavljanje povlaštenih obrta obrtnik mora dobiti posebnu povlasticu izdanu od nadležnog ministarstva ovisno o vrsti obrta koji vodi registar povlastica u koji se povlastica upisuje.

Obrtnik podnosi prijavu za upis u obrtni registar koji vodi nadležni županijski ured. Uz prijavu se najčešće prilažu ove isprave i dokazi:
- o pravu uporabe prostora ( ovjereni ugovor o zakupu ili Vlasnički list, ako je potrebno za obavljanje obrta )
- o stručnoj spremi, odnosno o stručnoj osposobljenosti ( ili izjava da će zaposliti radnika koji ima taj uvjet )
- o radnoj dozvoli za strance - uvjerenje od suca za prekršaje
- potvrda centra za socijalni rad
- uvjerenje o radnoj sposobnosti (lječnički pregled)
- izjava o početku obavljanja obrta

Uz prijavu se popunjavaju registarski listovi koji se mogu kupiti u "Narodnim novinama":
- RL 1 - podaci o obrtu
- RL 2 - podaci o izdvojenom pogonu
- RL 3 - podaci o djelatnostima obrta

Moguče su i druge isprave prema posebnim zakonima, naročito kod vezanih i povlaštenih obrta, npr.:
- za javni cestovni prijevoz - vozačka dozvola i preslika prometne dozvole za vozilo, zanimanje tehničar cestovnog prometa itd
- za taxi - uvjerenje o položenom ispitu kojim se provjerava poznavanje kulturnih, gospodarskih, društveno-zabavnih i drugih podataka o gradu, poznavanje dužnosti i prava autotaksi prijevoznika, navršena 21 godina života, imati vozačku dozvolu najmanje dvije godine
- za ribare - zapisnik Lučke kapetanije o pregledu ribolovnih alata i plovidbenu dozvolu za čamac
- za obavljanje trgovačke djelatnosti potrebno je ishodovati rješenje o minimalno-tehničkim uvjetima za poslovni prostor i sredstva rada, temeljem čl.17 Zakona o trgovini (NN RH br.11/96)
- za ugostitelje - dokaz o pravu korištenja ugostiteljskog objekta ( kupoprodajni ugovor, izvadak iz zemljišnih knjiga kao dokaz o pravu vlasništva, ugovor o zakupu ), dokaz o stručnoj spremi odnosno stručnoj osposobljenosti za voditelja poslovanja, svjedodžba o završnom ispitu srednje škole ili uvjerenje o stručnoj osposobljenosti za samostalnog ugostitelja s dokazom o jednoj godini radnog iskustva na poslovima u ugostiteljstvu, a dokazuje se preslikom radne knjižice, odnosno potvrdom mirovinsko-invalidskog osiguranja ili ovjerenom potvrdom mirovinsko-invalidskog osiguranja ili ovjerenom potvrdom drugog ugostitelja kao dokaz da je godinu dana radio na poslovima u ugostiteljstvu, dokaz o ispravnosti električnih instalacija, izvješće o ispitivanju učinkovitosti ventilacije, izvješće o buci, izvješće o onečišćenju zraka od štetnih emisija (samo za ugostiteljske objekte u kojima se pripremaju i uslužuju jela), izvješće o zvučnoj izolaciji za ugostiteljske objekte u kojima se iza 23 sata izvodi glazba, zabavni i artistički program, a ne nalaze se izvan naseljenih mjesta i uz uvjet da nisu u stambenom objektu, nalaz o zdravstvenoj ispravnosti vode, ako se radi o ugostiteljskom objektu koji se prvi puta otvara, dokaz o nepropusnosti vodovodne i kanalizacijske instalacije ukoliko se radi o ugostiteljskom objektu koji se prvi put otvara, dokaz o nepropusnosti septičke jame za ugostiteljske objekte koji su smješteni na područjima koja nisu spojena na javnu kanalizacionu mrežu, dokaz o nepropusnosti plinskih instalacija...

Potrebno je priložiti i uplatnice o uplačenim troškovima, i to:
-za obrtnicu: 500 kuna
-upravne pristojbe...

Nadležni županijski ured dužan je izdati obrtnicu odnosno rješenje kojim se odbija zahtjev za izdavanje obrtnice u roku 15 dana od dana uredno podnesenog zahtjeva.
Ako nadležni županijski ured u navedenom roku ne izda obrtnicu odnosno rješenje kojim se odbija izdavanje obrtnice, fizička osoba može, ako smatra da ispunjava uvjete propisane Zakonom, započeti s obavljanjem obrta o čemu prethodno pismeno izvješćuje nadležni županijski ured.

Rijeka gradska taxi služba i usluge taxi prijevoza u Rijeci - Mi ćemo  Vas dovesti na relaciji od Rijeke do Aerodroma,u koliko Vas treba sačekati na aerodromu, Rijeka Taxi služba će Vas čekati i u slučaju kašnjenja, bez dodatnih troškova.
Kada dođete u Rijeku moderno opremljenom, klimatiziranom Taxi Rijeka vozilu, osjećat ćete se  puno bolje nego da ste svoje vrijeme proveli u  javnom autobusu.
Jesmo li spomenuti da je naša cijena za Taxi Službu Rijeka od i do Aerodroma najpovoljnija?


Kombi ili mini bus Taxi Rijeka služba - ako ste na putovanju u Rijeci s puno prtljage, odnosno više ljudi nego redovni taxi rijeka mogu prevoziti, nudimo Vam da odaberete jedan od našh mini kombija ili mini busa da vas odveze  od Rijeke do Aerodroma. Naši mini kombij i mini autobusi su vrlo udobni, klimatizirani i pogodno za veće grupe ili obitelji. Djeca putuju u sjedalicama.


Rijeka Taxi Služba je najsigurniji način prijevoza od Aerodroma do Rijeke.
Rezervirajte Vaš Rijeka Taxi Prijevoz od zračne luke ( aerodroma ).
Na taj način ćete dobiti najboljiu taxi uslugu na ovom području

U koliko imate potrebu za prijevozom od / do Rijeke kontaktirajte nas