Get Adobe Flash player

Pretraživanje
Anketa
Koji web preglednik koristite?
Internet Explorer
Google Chrome
SRWare Iron
Firefox
Opera
Safari
Neki drugi
Pogledajte rezulate
Kontakt podaci

MAIL:

taxirijeka@net.hr

kresimir@taxirijeka.com


Mob:+385.91.500.33.55

(0-24)

Ured:+385.51.33.51.38

(08-24)

KONTAKT OBRAZAC


Odgovornost obrtnika prema Stečajnom Zakonu

TAXI PRIJEVOZ RIJEKA - TAXI SLUŽBA RIJEKA 

TAXI RIJEKA-RIJEKA TAXI

"Transfer Service"group

"Transfer service" group je obrt za Taxi usluge, prijevoz putnika, najma vozila.  Bavimo se Aerodromskim transferima, Taxi uslugama, Prihvatom putnika na Aerodromskim terminalima, željezničkim kolodvorima, autobusnim kolodvorima i sl... Dugogodišnje iskustvo garancija je kvalitete prijevoza i nivoa usluge koju trebate. Opširnije o nama pogledajte na našim stranicama kojima pristupate klikom na gornji link. Također za sve informacije i ponude možete nas kontaktirati putem on-line obrasca, direktno na e-mail ili telefonskim putem. Među našim mnogobrojnim klijentima su najpoznatije svjetske kompanije, budite i Vi, te impresionirajte svoje poslovne partnere našom uslugom VIP prijevoza iTaxi službe Rijeka.

 

Odgovornost prema Stečajnom Zakonu

Stečajni zakon, u pogledu određivanja stečajnog dužnika, veoma je jasan – stečajni se može provesti nad pravnom osobom te nad imovinom dužnika pojedinca, pri čemu se dužnikom pojedincem u smislu Stečajnog zakona smatraju trgovac pojedinac i obrtnik.

Ono što je posebno bitno naglasiti jest to da se stečajni postupak ne provodi nad obrtnikom kao fizičkom osobom (ne još, makar nas i to čeka) već samo nad njegovom imovinom. U tom je pravcu bitno naglasiti koja je to imovina dužnika pojedinca koja ulazi u stečajnu masu i iz koje vjerovnici mogu očekivati naplatu.

Odredbom čl. 68. Stečajnog zakona utvrđeno je samo jedno ograničenje u pogledu imovine dužnika pojedinca - imovina dužnika pojedinaca na kojoj se ovrha protiv njega ne bi mogla provesti, kad on ne bi bio trgovac pojedinac ili obrtnik, ne ulazi u stečajnu masu.

Stečajni postupak nad imovinom dužnika pojedinca ima određene specifičnosti koje se odnose na prava vjerovnika i dužnosti obrtnika tijekom stečajnog postupka i nakon što se isti zaključi. Ove su specifičnosti takve naravi da zaslužuju poseban osvrt u kasnijem dijelu teksta.

Rijeka gradska taxi služba i usluge taxi prijevoza u Rijeci - Mi ćemo  Vas dovesti na relaciji od Rijeke do Aerodroma,u koliko Vas treba sačekati na aerodromu, Rijeka Taxi služba će Vas čekati i u slučaju kašnjenja, bez dodatnih troškova.
Kada dođete u Rijeku moderno opremljenom, klimatiziranom Taxi Rijeka vozilu, osjećat ćete se  puno bolje nego da ste svoje vrijeme proveli u  javnom autobusu.
Jesmo li spomenuti da je naša cijena za Taxi Službu Rijeka od i do Aerodroma najpovoljnija?

Kombi ili mini bus Taxi Rijeka služba - ako ste na putovanju u Rijeci s puno prtljage, odnosno više ljudi nego redovni taxi rijeka mogu prevoziti, nudimo Vam da odaberete jedan od našh mini kombija ili mini busa da vas odveze  od Rijeke do Aerodroma. Naši mini kombij i mini autobusi su vrlo udobni, klimatizirani i pogodno za veće grupe ili obitelji. Djeca putuju u sjedalicama.

Rijeka Taxi Služba je najsigurniji način prijevoza od Aerodroma do Rijeke.
Rezervirajte Vaš Rijeka Taxi Prijevoz od zračne luke ( aerodroma ).
Na taj način ćete dobiti najboljiu taxi uslugu na ovom području

U koliko imate potrebu za prijevozom od / do Rijeke kontaktirajte nas