Get Adobe Flash player

Pretraživanje
Anketa
Koji web preglednik koristite?
Internet Explorer
Google Chrome
SRWare Iron
Firefox
Opera
Safari
Neki drugi
Pogledajte rezulate
Kontakt podaci

MAIL:

taxirijeka@net.hr

kresimir@taxirijeka.com


Mob:+385.91.500.33.55

(0-24)

Ured:+385.51.33.51.38

(08-24)

KONTAKT OBRAZAC


Troškovi putovanja

TAXI PRIJEVOZ RIJEKA - TAXI SLUŽBA RIJEKA 

TAXI RIJEKA-RIJEKA TAXI

"Transfer Service"group

"Transfer service" group je obrt za Taxi usluge, prijevoz putnika, najma vozila.  Bavimo se Aerodromskim transferima, Taxi uslugama, Prihvatom putnika na Aerodromskim terminalima, željezničkim kolodvorima, autobusnim kolodvorima i sl... Dugogodišnje iskustvo garancija je kvalitete prijevoza i nivoa usluge koju trebate. Opširnije o nama pogledajte na našim stranicama kojima pristupate klikom na gornji link. Također za sve informacije i ponude možete nas kontaktirati putem on-line obrasca, direktno na e-mail ili telefonskim putem. Među našim mnogobrojnim klijentima su najpoznatije svjetske kompanije, budite i Vi, te impresionirajte svoje poslovne partnere našom uslugom VIP prijevoza iTaxi službe Rijeka.


Putovanje je vrlo vrijedno iskustvo i doživljaj, no ono je i značajan novčani trošak.
Stoga je važno da, prije nego što se odlučite za neko putovanje (pogotovo ako ga sami financirate), što bolje i detaljnije isplanirate troškove, kako biste bili sigurni da ćete imati dovoljno novca za željeno putovanje.

Prilikom planiranja potrebno je uzeti u obzir sve moguće troškove koji su vezani za putovanje općenito, a mogu nastati prije samog početka putovanja, za vrijeme putovanja, ali i po povratku s putovanja.

Preporučujemo vam da za početak “stavite na papir” novac kojim raspolažete i kojeg ste namjeravali potrošiti za putovanje, a zatim detaljno popišete sve troškove vezane za putovanje. Pritom se možete koristiti niže navedenom listom najčešćih troškova, te ju možete proširiti još i nekim drugim troškovima. Naravno, ako kod kuće već imate nešto od potrebnih stvari čija nabavka predstavlja određeni trošak u tablici, pa to onda ne morate kupiti, onda nećete imati taj trošak tj. Trošak će vam biti 0 (to se pogotovo odnosi na troškove iz skupine troškova prije polaska).

Prije nego krenete na putovanje, morate biti sigurni da ćete imati dovoljno novca za sve ovako predviđene i unaprijed isplaniranetroškove, ali i za slučajne troškove koji mogu nenadano nastati. Usporedite konačan zbroj svih troškova i iznos novca kojim raspolažete odnosno kojeg namjeravate potrošiti za putovanje pa ćete vidjeti imate li dovoljno za željeno putovanje ili nemate.

Ako ustanovite da nemate dovoljno novca, možete napraviti planove kako prije puta skupiti još novca ili kako i gdje smanjiti putne troškove.
Bavimo se aerodromskim transferima. Cijena koštanja prijevoza od/do aerodroma može biti ista kao i cijena putovanja autobusom. Putem dolje ponuđenog obrasca pošaljite upit i naše osoblje će Vas kontaktirati u najkraćem roku, te Vam proslijediti ponudu prilagođenu samo VamaRezervacija aerodromskog transfera

Rezervacija Aerodromskog Transfera*
Način plaćanja:*
Gotovina  Virmanski  Kreditnom karticom-on line  Kreditnom karticom u vozilu 
Datum:*
Mjesto slijetanja:*
Vrijeme slijetanja:*
Završna destinacija:*
Broj leta:*
Broj osoba:*
Ime putnika:*
Broj telefona:*
E-mail*
Dječja sjedalica
Posebna prtljaga
Dodatna pojašnjenja
Unesite CAPTCHA kod:*
This is a CAPTCHA Image 
 

* = Obvezno polje