Get Adobe Flash player

Pretraživanje
Anketa
Koji web preglednik koristite?
Internet Explorer
Google Chrome
SRWare Iron
Firefox
Opera
Safari
Neki drugi
Pogledajte rezulate
Kontakt podaci

MAIL:

taxirijeka@net.hr

kresimir@taxirijeka.com


Mob:+385.91.500.33.55

(0-24)

Ured:+385.51.33.51.38

(08-24)

KONTAKT OBRAZAC


Izjava o privatnosti i sigurnosti podataka

U.O. "Transfer Service" se obvezuje da neće zloupotrebljavati osobne podatke iz obrasca narudžbe.

Osobnim podacima smatraju se svi podaci kojima se utvrđuje identitet Kupca (primjerice ime i prezime, adresa e-pošte, adresa stanovanja i sl.).

U.O. "Transfer Service"  neće dostavljati niti razotkriti osobne podatke Kupca trećoj osobi, osim u slučajevima u kojima tako izričito propisuje zakon te u slučajevima kada je to potrebno za ispunjenje obveza.

Svi podaci o Kupcima strogo se čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi djelatnici U.O. "Transfer Service"-a i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.

U.O. "Transfer Service" se obavezuje pružati zaštitu osobnim podacima Kupaca na način da prikuplja samo osnovne podatke o Kupcima koji su nužni za ispunjenje obveza.

Podatke koji se pristupom na internetsku stranicu automatski bilježe, a nisu osobni podaci (vrste pretraživača, broj posjeta, vrijeme provedeno na stranicama i sl.) U.O. "Transfer Service"  ima pravo koristiti isključivo radi ocjene posjećenosti internetske stranice i radi poboljšanja njezina sadržaja i funkcionalnosti.

U.O. "Transfer Service" informira Kupce o načinu korištenja prikupljenih podataka te im redovito daje mogućost izbora upotrebe njihovih podataka, uključujući mogućnost odluke žele li ili ne da se njihovo ime ukloni s popisa koji se koriste za marketinške kampanje.

U slučaju promjene bilo kojeg od osobnih podataka (npr. mjesto stanovanja, adresa dostave) koji se evidentiraju prilikom registracije, Kupac je dužan o promjeni obavijestiti  U.O. "Transfer Service" . U slučaju promjene o kojoj nije obaviješten, U.O. "Transfer Service" ne odgovara za bilo kakve nedostatke u pogledu narudžbe odnosno isporuke i obavljanja traženih usluga

Gore navedene odredbe o zaštiti osobnih podataka odnose se isključivo na početnu web stranicu web shopa taxi-transferservice.hr. te na sve stranice unutar taxi-transferservice.hr. domene, a ne na vanjske stranice na koje upućuju linkovi na taxi-transferservice.hr. domeni.

Osim u slučaju elektroničke narudžbe, U.O. "Transfer Service"  neće kupcu slati elektroničke poruke ako Kupac na to nije izričito pristao.

 

Sigurnost plaćanja kreditnim karticama

Tajnost podataka Kupca zaštićena je i osigurana uporabom SSL enkripcije.

Stranice za naplatu putem interneta osigurane su korištenjem Secure Socket Layer (SSL) protokola sa 128-bitnom enkripcijom podataka (SSL enkripcija postupak je šifriranja podataka radi sprječavanja neovlaštenog pristupa prilikom njihova prijenosa).

Navedeni način omogućuje siguran prijenos informacija te onemogućuje nedopušten pristup podacima prilikom komunikacije između računala Kupca i PBZ Mycheck-out payment gateway servisa i obrnuto.

Navedeni servis i financijske ustanove (kartične kuće) razmjenjuju podatke uporabom virtualne privatne mreže (VPN), koja je zaštićena od neautoriziranog pristupa. Brojevi kreditnih kartica ne pohranjuju se i nisu dostupni neovlaštenim osobama.