Get Adobe Flash player

Pretraživanje
Anketa
Koji web preglednik koristite?
Internet Explorer
Google Chrome
SRWare Iron
Firefox
Opera
Safari
Neki drugi
Pogledajte rezulate
Kontakt podaci

MAIL:

taxirijeka@net.hr

kresimir@taxirijeka.com


Mob:+385.91.500.33.55

(0-24)

Ured:+385.51.33.51.38

(08-24)

KONTAKT OBRAZAC


Opsi posla taksi vozača


"Transfer Service"group

"Transfer service" group je obrt za Taxi usluge, prijevoz putnika, najma vozila.  Bavimo se Aerodromskim transferima, Taxi uslugama, Prihvatom putnika na Aerodromskim terminalima, željezničkim kolodvorima, autobusnim kolodvorima i sl... Dugogodišnje iskustvo garancija je kvalitete prijevoza i nivoa usluge koju trebate. Opširnije o nama pogledajte na našim stranicama kojima pristupate klikom na gornji link. Također za sve informacije i ponude možete nas kontaktirati putem on-line obrasca, direktno na e-mail ili telefonskim putem. Među našim mnogobrojnim klijentima su najpoznatije svjetske kompanije, budite i Vi, te impresionirajte svoje poslovne partnere našom uslugom VIP prijevoza iTaxi službe Rijeka.

Opis poslova


Vozači taksija    Vozači taksija prevoze putnike na razna odredišta: u bolnice, zračne luke, hotele, u kazalište itd. Vozači taksija u nas voze vlastita vozila i organizirani su u svoja udruženja. Na putnike čekaju na stajalištima za taksije koja se nalaze na željezničkim i autobusnim stanicama, pokraj bolnica i na drugim prometnim mjestima. Moguće je također da putnik podignutom rukom zaustaviti prazan taksi koji kruži gradom. Vožnja taksijem može se naručiti i telefonski. U većim gradovima taksisti imaju zajedničku radiovezu kojom dobivaju narudžbe za vožnju. Na taj način putnike preuzima najbliži taksist.

    Nakon što stignu na odredište, vozači taksija naplaćuju vožnju. Cijenu u pravilu pokazuje taksimetar, što ga vozač uključi kad putnik uđe u vozilo i isključi kad stigne na odredište. Cijena zavisi od udaljenosti i trajanja vožnje, a sadrži i fiksni početni dio. Za posebnu vožnju, kao što je vožnja na većoj udaljenosti ili ona koja uključuje čekanje, vozači taksija ugovaraju cijenu mimo taksimetra.

    Vozači taksija najviše voze u središtu grada, gdje je promet najgušći. Da bi izbjegli moguće sudare ili okrznuća, moraju vješto upravljati vozilom i stalno pratiti kretanje drugih vozila i pješaka, kao i rad semafora. Vozači taksija moraju poznavati gradske ulice. Tako mogu putnike odvesti na odredište najboljim putem s obzirom na prometne gužve u gradu. Osim toga, moraju poznavati i različita mjesta od općeg interesa, kao što su bolnice, kazališta, hoteli i turističke znamenitosti, jer se taksijima često voze i oni koji ne poznaju grad. Korisno je da se znaju barem sporazumijevati na nekom stranom jeziku.

    Vozači taksija najčešće se sami brinu o svom vozilu. Provjeravaju ispravnost vozila, čiste unutrašnjost, prozore, zrcala, vode računa o gumama, svjetlima i kočnicama. Veće popravke povjeravaju mehaničarima, električarima, limarima. Kao privatni obrtnici moraju voditi poslovne knjige ili nekoga angažirati za te poslove.