Get Adobe Flash player

Pretraživanje
Anketa
Koji web preglednik koristite?
Internet Explorer
Google Chrome
SRWare Iron
Firefox
Opera
Safari
Neki drugi
Pogledajte rezulate
Kontakt podaci

MAIL:

taxirijeka@net.hr

kresimir@taxirijeka.com


Mob:+385.91.500.33.55

(0-24)

Ured:+385.51.33.51.38

(08-24)

KONTAKT OBRAZAC


RADNI UVJETI U TAKSI SLUŽBI - RADNI UVJETI TAKSISTE


"Transfer Service"group

"Transfer service" group je obrt za Taxi usluge, prijevoz putnika, najma vozila.  Bavimo se Aerodromskim transferima, Taxi uslugama, Prihvatom putnika na Aerodromskim terminalima, željezničkim kolodvorima, autobusnim kolodvorima i sl... Dugogodišnje iskustvo garancija je kvalitete prijevoza i nivoa usluge koju trebate. Opširnije o nama pogledajte na našim stranicama kojima pristupate klikom na gornji link. Također za sve informacije i ponude možete nas kontaktirati putem on-line obrasca, direktno na e-mail ili telefonskim putem. Među našim mnogobrojnim klijentima su najpoznatije svjetske kompanije, budite i Vi, te impresionirajte svoje poslovne partnere našom uslugom VIP prijevoza iTaxi službe Rijeka.

Radni uvjeti

 

    Radno vrijeme vozača taksija jest 8 sati. Međutim, oni sami fleksibilno određuju radno vrijeme u skladu s nekim drugim svojim obavezama. Katkada rade kraće, katkada duže, mogu otići kad žele na objed ili kavu. Rade nedjeljom i praznikom, kao i noću. U svom poslu mogu upoznati različite ljude, voditi zanimljive razgovore i sklapati poznanstva.

    Vožnja u gustom gradskom prometu, vožnja noću i vožnja po lošim meteorološkim uvjetima zahtijeva povećanu pažnju. Gradske ulice nisu dovoljno osvijetljene da bi se lako vidjeli pješaci, a po kiši i snijegu može doći do klizanja pri kočenju. Rad vozača taksija tretira se kao lak tjelesni rad. Umara stalno sjedenje pri dužoj vožnji te povremeni ukrcaj i iskrcaj prtljage.   

    Vozači taksija izloženi su mogućim napadima putnika u vozilu, jer su sami u vozilu i jer imaju novac od naplaćenih vožnji. Zanimanje vozača taksija rizično je zanimanje i zbog moguće prometne nesreće. U gradskom prometu s puno vozila i pješaka moguće su ljudske žrtve i materijalna šteta. Stoga vozači mogu i krivično odgovarati. U svom radu stalno su izloženi opasnosti od prometnih prekršaja.