Get Adobe Flash player

Pretraživanje
Anketa
Koji web preglednik koristite?
Internet Explorer
Google Chrome
SRWare Iron
Firefox
Opera
Safari
Neki drugi
Pogledajte rezulate
Kontakt podaci

MAIL:

taxirijeka@net.hr

kresimir@taxirijeka.com


Mob:+385.91.500.33.55

(0-24)

Ured:+385.51.33.51.38

(08-24)

KONTAKT OBRAZAC


STRUČNO OSPOSOBLJAVANJE I ZAPOŠLJAVANJE U TAKSI SLUŽBI


"Transfer Service"group

"Transfer service" group je obrt za Taxi usluge, prijevoz putnika, najma vozila.  Bavimo se Aerodromskim transferima, Taxi uslugama, Prihvatom putnika na Aerodromskim terminalima, željezničkim kolodvorima, autobusnim kolodvorima i sl... Dugogodišnje iskustvo garancija je kvalitete prijevoza i nivoa usluge koju trebate. Opširnije o nama pogledajte na našim stranicama kojima pristupate klikom na gornji link. Također za sve informacije i ponude možete nas kontaktirati putem on-line obrasca, direktno na e-mail ili telefonskim putem. Među našim mnogobrojnim klijentima su najpoznatije svjetske kompanije, budite i Vi, te impresionirajte svoje poslovne partnere našom uslugom VIP prijevoza iTaxi službe Rijeka.

Osposobljavanje i zapošljavanje

  

    Vozač taksija mora imati vozačku dozvolu B kategorije (dozvola za upravljanje automobilom) i završenu srednju školu za vozače. Mnogi vozači taksija završili su neku drugu srednju školu pa se prekvalificirali za vozače položivši ispite u školi za vozače ili u autoškoli koja je registrirana za tu djelatnost.

    Vozačku dozvolu izdaje policijska uprava nakon završenog tečaja i položenog ispita u autoškoli. Za polaganje vozačkog ispita potrebna je liječnička svjedodžba, koju izdaje ovlaštena zdravstvena ustanova na osnovi pregleda i prema posebnom pravilniku o zdravstvenim uvjetima. Liječničku potvrdu za vozača taksija mogu dobiti oni pojedinci koji ne boluju od epilepsije, duševnih i nekih drugih bolesti, a uz to dobro vide, i to na oba oka, razlikuju boje, imaju prosječnu inteligenciju, normalnu funkciju ekstremiteta. Liječnička svjedodžba potrebna je pri svakom produženju vozačke dozvole, pa oni kojima je zbog zdravstvenih razloga ograničeno trajanje vozačke dozvole vrlo često idu na liječničke preglede. Zbog raznih bolesti vozači taksija mogu izgubiti pravo da se bave tim poslom.

    Vozači taksija moraju posjedovati svoje vozilo. Oni dobivaju od gradske uprave koncesiju da se bave tim poslom. Kao privatnim obrtnicima, prihod im zavisi od sezone, a izrazito pada u vrijeme ekonomske krize.