Get Adobe Flash player

Pretraživanje
Anketa
Koji web preglednik koristite?
Internet Explorer
Google Chrome
SRWare Iron
Firefox
Opera
Safari
Neki drugi
Pogledajte rezulate
Kontakt podaci

MAIL:

taxirijeka@net.hr

kresimir@taxirijeka.com


Mob:+385.91.500.33.55

(0-24)

Ured:+385.51.33.51.38

(08-24)

KONTAKT OBRAZAC


Ilegalni Taksist - autom skupio policajca


"Transfer Service"group

"Transfer service" group je obrt za Taxi usluge, prijevoz putnika, najma vozila.  Bavimo se Aerodromskim transferima, Taxi uslugama, Prihvatom putnika na Aerodromskim terminalima, željezničkim kolodvorima, autobusnim kolodvorima i sl... Dugogodišnje iskustvo garancija je kvalitete prijevoza i nivoa usluge koju trebate. Opširnije o nama pogledajte na našim stranicama kojima pristupate klikom na gornji link. Također za sve informacije i ponude možete nas kontaktirati putem on-line obrasca, direktno na e-mail ili telefonskim putem. Među našim mnogobrojnim klijentima su najpoznatije svjetske kompanije, budite i Vi, te impresionirajte svoje poslovne partnere našom uslugom VIP prijevoza iTaxi službe Rijeka.


Ilegalni taksist kilometrima vozio policajca na vjetrobranskom staklu

Policajac je poakazo palicu sa znakom 'stop', no ilegalni taksist je skupio i palicu i policajca i vozio ga kilometrima na svome automobilu. A sve da izbjegne kaznu.

 

 

Rutinska kontrola kineskog je policajca umalo stajala života. Želio je zaustaviti jednog taksistu, no ovaj je čini se imao previše problema sa zakonom - 10-tak kazni te ilegalni taksi.

Ilegalni taksist samo je projurio i u tom trenutku autom 'skupio' policajca. Ovaj se držao za auto i tako se po autoputu vozio oko 5 kilometara. Vozač je u nekim trenucima vozio i do 150 km/h te je kočenjem pokušavao odbaciti policajca.

Sve su snimile nadzorne kamere, a nakon što su spasili nesretnog policajca ovaj je od šoka pao u nesvijest. Kasnije je u bolnici ispričao da su mu snagu da se drži dale sirene koje je čuo, pa je znao da je pitanje trenutka kada će ga kolege spasiti.

Ilegalni taksist završio je u zatvoru. Ispostavilo se da je godinama vozio ilegalan taksi pomoću lažne registracijske pločice.Info Kutak > Zanimljivosti > Iz svijeta > Ilegalni Taksist \ Britanski taksist
Verzija prikladna za pisač Verzija prikladna za pisač Pošalji stranicu e-poštom Pošalji stranicu e-poštom Dodaj u Favorite Dodaj u Favorite CMS Dizajn CMS Dizajn