Get Adobe Flash player

Pretraživanje
Anketa
Koji web preglednik koristite?
Internet Explorer
Google Chrome
SRWare Iron
Firefox
Opera
Safari
Neki drugi
Pogledajte rezulate
Kontakt podaci

MAIL:

taxirijeka@net.hr

kresimir@taxirijeka.com


Mob:+385.91.500.33.55

(0-24)

Ured:+385.51.33.51.38

(08-24)

KONTAKT OBRAZAC


Britanski taksist dopustio da ga mumificiraju nakon smrti


"Transfer Service"group

"Transfer service" group je obrt za Taxi usluge, prijevoz putnika, najma vozila.  Bavimo se Aerodromskim transferima, Taxi uslugama, Prihvatom putnika na Aerodromskim terminalima, željezničkim kolodvorima, autobusnim kolodvorima i sl... Dugogodišnje iskustvo garancija je kvalitete prijevoza i nivoa usluge koju trebate. Opširnije o nama pogledajte na našim stranicama kojima pristupate klikom na gornji link. Također za sve informacije i ponude možete nas kontaktirati putem on-line obrasca, direktno na e-mail ili telefonskim putem. Među našim mnogobrojnim klijentima su najpoznatije svjetske kompanije, budite i Vi, te impresionirajte svoje poslovne partnere našom uslugom VIP prijevoza iTaxi službe Rijeka.
* prenosimo sa vecernji.hr

Za potrebe snimanja dokumentarnog filma za Channel 4, britanski vozač taksija Alan Billis odlučio je mumificirati svoje tijelo nakon smrti kao što su to radili faraonima prije 3000 godina.

Taksist je, naime, bolovao od teškog raka pluća kada je pronašao oglas u novinama o kojem su tražili volontera u terminalnom stadiju bolesti koji bi svoje tijelo donirao za mumificiranje, piše Daily Mail. Nakon što je dobio odobrenje od obitelji, pristao je na mumifikaciju.

Umro je u siječnju u 62. godini života, a medicinski tim liječnika kojeg je predvodio dr. Peter Vanzis počeo je postupak mumifikacije. Iz tijela su mu prvo izvadili sve organe osim srca i mozga te potopili u kupku specijalnih soli i sušili u posebnoj dvorani centra za sudsku medicinu u Sheffieldu, a na kraju su ga omotali u povoje.Info Kutak > Zanimljivosti > Iz svijeta > Britanski taksist \ Ilegalni Taksist
Verzija prikladna za pisač Verzija prikladna za pisač Pošalji stranicu e-poštom Pošalji stranicu e-poštom Dodaj u Favorite Dodaj u Favorite CMS Dizajn CMS Dizajn