Get Adobe Flash player

Pretraživanje
Anketa
Koji web preglednik koristite?
Internet Explorer
Google Chrome
SRWare Iron
Firefox
Opera
Safari
Neki drugi
Pogledajte rezulate
Kontakt podaci

MAIL:

taxirijeka@net.hr

kresimir@taxirijeka.com


Mob:+385.91.500.33.55

(0-24)

Ured:+385.51.33.51.38

(08-24)

KONTAKT OBRAZAC


......Vaš zadatak je da pogledate za prijevoz putnika i prijevoz ih na mjesto gdje se od vas tražiti da voziti.....


"Transfer Service"group

"Transfer service" group je obrt za Taxi usluge, prijevoz putnika, najma vozila.  Bavimo se Aerodromskim transferima, Taxi uslugama, Prihvatom putnika na Aerodromskim terminalima, željezničkim kolodvorima, autobusnim kolodvorima i sl... Dugogodišnje iskustvo garancija je kvalitete prijevoza i nivoa usluge koju trebate. Opširnije o nama pogledajte na našim stranicama kojima pristupate klikom na gornji link. Također za sve informacije i ponude možete nas kontaktirati putem on-line obrasca, direktno na e-mail ili telefonskim putem. Među našim mnogobrojnim klijentima su najpoznatije svjetske kompanije, budite i Vi, te impresionirajte svoje poslovne partnere našom uslugom VIP prijevoza iTaxi službe Rijeka.Kako igrati?

* za pokretanje igre kliknite na fotografiju

 

Najbolje besplatno Taksist izazov Igra. Pokušajte dobiti u taksista cipele. Vaš zadatak je da pogledate za prijevoz putnika i prijevoz ih na mjesto gdje se od vas tražiti da voziti. Sve destinacije i mogućim lokacijama putnika su označene na karti. Dok ste u potrazi za putnika, vrijeme se zaustavlja, a možete voziti polako kroz labirint grada. Ali nakon što se putnik, odbrojavanje počinje i morate biti u mogućnosti da se putnik odredište u vremenu. Ako bi ga brže, više novca ćete zaraditi. Ne zaboravite da provjerite benzina senzora i povremeno voziti do benzinske postaje. I naravno, pokušati voziti točniji i ne pada u drugi. Sretno! Drive - Arrow keys.Spacebar - ručnu kočnicu. Drive - Arrow keys.Spacebar - ručnu kočnicu.

Izvorni naziv ove igre je XCDFRE . Taksist izazov igra opis je preveden na hrvatski jezik uz pomoc "Google Prevoditelj". Taksist izazov Igra je smještena u kategoriju Trkaće igre, mozete naci više slobodnog Trkaće igre ovdje. U ovoj igri stranica, mozete igrati veliki izbor besplatne online igre, ukljucujuci tisuce Trkaće igre igre. Postoji mnogo igara u Online Igra igri stranicama i mozete pronaci nove besplatne igre svaki put kada posjetite ovdje. Mozete dijeliti svoje omiljene igre s prijateljima na Facebook, Twitter, MySpace i još mnogo toga, mozete ugraditi igru u svoj website ili blog.

Trkaće igre - Taksist izazov , Najbolje besplatno Trkaće igre, Najbolji igraća arena Onlineigra.com! Moľete igrati najpopularnije igre strategije, trkaće igre, borbe i borbene igrice, smijeąne igre preruąavanja za djecu i djevojke, multiplayer igre, najbolje avanturističke igre i akcione igre online. Posjetite onlineigra.com i budite na vrhu igrača svih vremena.

*preuzeto sa onlineigra.com