Get Adobe Flash player

Pretraživanje
Anketa
Koji web preglednik koristite?
Internet Explorer
Google Chrome
SRWare Iron
Firefox
Opera
Safari
Neki drugi
Pogledajte rezulate
Kontakt podaci

MAIL:

taxirijeka@net.hr

kresimir@taxirijeka.com


Mob:+385.91.500.33.55

(0-24)

Ured:+385.51.33.51.38

(08-24)

KONTAKT OBRAZAC


Prosvjedi Taxi Prijevoznika


"Transfer Service"group

"Transfer service" group je obrt za Taxi usluge, prijevoz putnika, najma vozila.  Bavimo se Aerodromskim transferima, Taxi uslugama, Prihvatom putnika na Aerodromskim terminalima, željezničkim kolodvorima, autobusnim kolodvorima i sl... Dugogodišnje iskustvo garancija je kvalitete prijevoza i nivoa usluge koju trebate. Opširnije o nama pogledajte na našim stranicama kojima pristupate klikom na gornji link. Također za sve informacije i ponude možete nas kontaktirati putem on-line obrasca, direktno na e-mail ili telefonskim putem. Među našim mnogobrojnim klijentima su najpoznatije svjetske kompanije, budite i Vi, te impresionirajte svoje poslovne partnere našom uslugom VIP prijevoza iTaxi službe Rijeka.


Vozači kamiona blokirali su putne pravce širom Italije, dok su taksisti i danas nastavili sa štrajkom, prosvjedujući zbog povećanja poreza na gorivo i ekonomskih reformi pokrenutih s ciljem otvaranja tržišta za konkurenciju u zaštićenim sektorima, među kojima su promet i farmacija.

Kamiondžije su blokirale puteve iz mjesta Gioia Tauro u regionu Calabrija na jugu Italije ka Torinu na sjeveru u znak prosvjeda zbog porasta cijena goriva.

Analitičari smatraju da će doći do eskalacije prosvjeda pošto je veliki broj radničkih kategorija zahvaćen mjerama, uključujući željeznicu, vlasnike benzinskih crpki i odvjetnike, koji su najavili štrajkove u narednim tjednima.

Talijanski ministar unutarnjih poslova Anamarija Cancelieri rekla je da vlasti pažljivo prate prosvjede. Prosvjedi ukazuju na sve veće protivljenje planovima premijera Maria Montija, koje je krajem prošlog tjedna odobrila Vlada, da se ukinu regultative za zaštićene sektore talijanske ekonomije kako bi se ojačala konkurentnost i stvorila nova radna mjesta.

Ove mjere su u vrhu oštrih rezova potrošnje i povećanja poreza koji su usvojeni u parlamentu u prosincu. Među zahtjevima kamiondžija spadaju pravila za ublažavanje pravila za naknadu na carinske akcize na gorivu, ograničenje troškova osiguranja i rješavanje pitanja prijevoznika bez licence.

Taksisti su pojačali broj nenajavljenih štrajkova kao znak prosvjeda zbog povećanja broja dozvola za rad i današnji štrajk je izazvao probleme na rimskom aerodromu "Fiumicino" i glavnoj željezničkoj stanici "Termini".
Info Kutak > Zanimljivosti > Iz svijeta > Italija > Prosvjedi \
Verzija prikladna za pisač Verzija prikladna za pisač Pošalji stranicu e-poštom Pošalji stranicu e-poštom Dodaj u Favorite Dodaj u Favorite CMS Dizajn CMS Dizajn