Get Adobe Flash player

Pretraživanje
Anketa
Koji web preglednik koristite?
Internet Explorer
Google Chrome
SRWare Iron
Firefox
Opera
Safari
Neki drugi
Pogledajte rezulate
Kontakt podaci

MAIL:

taxirijeka@net.hr

kresimir@taxirijeka.com


Mob:+385.91.500.33.55

(0-24)

Ured:+385.51.33.51.38

(08-24)

KONTAKT OBRAZAC


Tradicionalna podjela friganih sardela - Rijeka Uskrs 2012

TAXI PRIJEVOZ RIJEKA - TAXI SLUŽBA RIJEKA

TAXI RIJEKA-RIJEKA TAXI


"Transfer Service"group

"Transfer service" group je obrt za Taxi usluge, prijevoz putnika, najma vozila. Bavimo se Aerodromskim transferima, Taxi uslugama, Prihvatom putnika na Aerodromskim terminalima, željezničkim kolodvorima, autobusnim kolodvorima i sl... Dugogodišnje iskustvo garancija je kvalitete prijevoza i nivoa usluge koju trebate. Opširnije o nama pogledajte na našim stranicama kojima pristupate klikom na gornji link. Također za sve informacije i ponude možete nas kontaktirati putem on-line obrasca, direktno na e-mail ili telefonskim putem. Među našim mnogobrojnim klijentima su najpoznatije svjetske kompanije, budite i Vi, te impresionirajte svoje poslovne partnere našom uslugom VIP prijevoza iTaxi službe Rijeka.

!!! LINK NA KOMPLETNU PONUDU, POPUSTE I AKCIJE !!!

 

Rijeka, 6. travnja 2012.

Na tradicionalnom druženju na Veliki petak, Grad Rijeka je građanima podijelio 4000 porcija friganih sardela. Na marendi u povodu uskršnjih blagdana građanima su se pridružili i gradonačelnik Vojko Obersnel, predsjednica Gradskog vijeća Dorotea Pešić Bukovac te pročelnici gradskih odjela.

Podjela ribica započela je u 9 sati, a u uskršnjoj marendi građani su mogli uživati do 13 sati. Frigane srdele pripremila je tvrtka Ugostiteljstvo 3. maj, a za realizaciju ove tradicionalne manifestacije Grad Rijeka osigurao je 40 tisuća kuna.