Get Adobe Flash player

Pretraživanje
Anketa
Koji web preglednik koristite?
Internet Explorer
Google Chrome
SRWare Iron
Firefox
Opera
Safari
Neki drugi
Pogledajte rezulate
Kontakt podaci

MAIL:

taxirijeka@net.hr

kresimir@taxirijeka.com


Mob:+385.91.500.33.55

(0-24)

Ured:+385.51.33.51.38

(08-24)

KONTAKT OBRAZAC


Dani zdravlja u Rijeci - Povodom svjetskog dana zdravlja

TAXI PRIJEVOZ RIJEKA - TAXI SLUŽBA RIJEKA

TAXI RIJEKA-RIJEKA TAXI


"Transfer Service"group

"Transfer service" group je obrt za Taxi usluge, prijevoz putnika, najma vozila. Bavimo se Aerodromskim transferima, Taxi uslugama, Prihvatom putnika na Aerodromskim terminalima, željezničkim kolodvorima, autobusnim kolodvorima i sl... Dugogodišnje iskustvo garancija je kvalitete prijevoza i nivoa usluge koju trebate. Opširnije o nama pogledajte na našim stranicama kojima pristupate klikom na gornji link. Također za sve informacije i ponude možete nas kontaktirati putem on-line obrasca, direktno na e-mail ili telefonskim putem. Među našim mnogobrojnim klijentima su najpoznatije svjetske kompanije, budite i Vi, te impresionirajte svoje poslovne partnere našom uslugom VIP prijevoza iTaxi službe Rijeka.

!!! LINK NA KOMPLETNU PONUDU, POPUSTE I AKCIJE !!!

 

Rijeka, 5. travnja 2012.

U povodu Svjetskog dana zdravlja studenti Medicinskog fakulteta od 10. do 14. travnja u suradnji s Gradom Rijekom, Crvenim križem i KBC-om Rijeka organiziraju humanitarni projekt Dani zdravlja 5, koji uključuje mjerenje tlaka i šećera u krvi te izradu EKG-a. Dane zdravlja predstavili su predstavnici Fakultetskog odbora svih studenata Medicinskog fakulteta u Rijeci (FOSS - MedRi) Magdalena Pezić, Domagoj Gajski i Maja Pin.  Humanitarni projekt Dani zdravlja ima za cilj podizanje svijesti građana o važnosti brige za zdravlje, informiranja što većeg broja građana o njihovom zdravstvenom stanju te uključivanje što više studenata medicine u praktičan rad.  

Akcija uključuje i aktivnosti na Korzu usmjerene ka prevenciji zdravlja. Tako će gotovo cijeli idući tjedan, od 10. do 13. travnja na Korzu, u šatoru na Trgu Republike Hrvatske od 8 do 12 sati biti moguće izmjeriti tlak i šećer u krvi. Građani će također imati priliku izraditi EKG, i to u srijedu i četvrtak, 12. i 13. travnja od 10 do 12 sati u prostorijama Crvenog križa na Trgu Republike Hrvatske.   

Dane zdravlja studenti medicine zaključit će partyjem, koji će se 14. travnja održati u klubu Boa.