Get Adobe Flash player

Pretraživanje
Anketa
Koji web preglednik koristite?
Internet Explorer
Google Chrome
SRWare Iron
Firefox
Opera
Safari
Neki drugi
Pogledajte rezulate
Kontakt podaci

MAIL:

taxirijeka@net.hr

kresimir@taxirijeka.com


Mob:+385.91.500.33.55

(0-24)

Ured:+385.51.33.51.38

(08-24)

KONTAKT OBRAZAC


Novi prostori za potrebe mladih košarkaša košarkaškog kluba Kvarner

TAXI RIJEKA SERVICE - RIJEKA TAXI SERVICE
RIJEKA - CROATIA RIJEKA - CROATIA

Taxi "Transfer service"Rijeka group je obrt za Taxi usluge, prijevoz putnika. Bavimo se Aerodromskim transferima, Taxi uslugama, Prihvatom putnika na Aerodromskim terminalima, željezničkim kolodvorima, autobusnim kolodvorima i sl... Dugogodišnje iskustvo garancija je kvalitete prijevoza i nivoa usluge koju trebate. Opširnije o nama pogledajte na našim stranicama kojima pristupate klikom na link. Također za sve informacije i ponude možete nas kontaktirati putem on-line obrasca, direktno na e-mail ili telefonskim putem. Među našim mnogobrojnim klijentima su najpoznatije svjetske kompanije, budite i Vi, te impresionirajte svoje poslovne partnere našom uslugom VIP prijevoza i Taxi službe Rijeka.

Rezervirajte svoje vozilo; taxirijeka@net.hr
ili
 
telefonski broj
 
+385 91 500 33 55 - KRESIMIR
 
VIŠE INFORMACIJA O TAXI USLUGAMA POGLEDAJTE
 
 
 
Rijeka, 11. travnja 2012.
 
 

Na prigodnoj svečanosti održanoj u prostorima Košarkaškog kluba Kvarner, u Ulici Slaviše Vajnera Čiče 13. službeno su otvorene prostorije kluba: Vip Sala, kancelarije, četiri sobe za mlađe igrače te dvorana u kojoj je postavljen novi parket. Svečanosti su nazočili gradonačelnik Rijeke Vojko Obersnel, ministar znanosti, obrazovanja i sporta Željko Jovanović, obnašatelj dužnosti župana Primorsko-goranske županije Vidoje Vujić, predsjednik Hrvatskog košarkaškog saveza Predsjednik, Danko Radić, pročelnik Odjela za sport i tehničku kulturu Grada Rijeke Veljko Karabaić te brojni veterani starog i novog Košarkaškog kluba Kvarner.  Predsjednik Košarkaškog kluba Kvarner  Duško Miočić zahvalio je brojnim donatorima, volonterima i Gradu Rijeci na pomoći koju su pružili da se ove prsotorije urede naglasivši  da uređenje ovih prostorija predstavlja značajan iskorak u radu kluba jer su stvoreni bolji uvjeti za rad s mladim košarkašima. Košarkaški klub Kvarner 2010 osnovan je prije šest godina. Klub ima oko 150 košarkaša u omladinskom pogonu i oko 20 seniora koji su prije godinu dana postali članovi A1 lige. Seniori se natječu u A1 ligi, a omladinski pogon sudjeluje u svim Županijskim ligama i prvenstvima u Hrvatskoj. Mlađe dobne kategorije svoje prvenstvene utakmice igraju u košarkaškoj Dvorani Brajda Nafta koju je Klubu na korištenje dao Grad Rijeka.   Pozdravljajući uzvanike, gradonačelnik Obersnel je kazao da ideja da se na Nafti napravi Košarkaški dom postoji već dugo godina, no postojao je problem vlasništva koji je trebalo riješiti, u čemu se na sreću uspjelo, pa je u prvoj fazi dovršena montažna dvorana, namijenjena prije svega za rad s mladim košarkašima. Osim novih klupskih prostorija, sada Klub ima mogućnost smještaja mladih košarkaša što je jedan od preduvjeta za stvaranje nove generacije košarkaša koja će doseći slavu starog Kvarnera, kazao je gradonačelnik Obersnel. Prigodnim riječima obratili su se i obnašatelj dužnosti župana Primorsko-goranske županije Vidoje Vujić te ministar znanosti, obrazovanja i sporta Željko Jovanović koji je naglasio da je ministarstvo okrenuto programima za mlade sportaše te da upravo njima treba stvoriti što bolje preduvjete za bavljenje sportom, a onda neće niti rezultati izostati.

Nove prostore zajedno su proglašenim objavili veterani Aramis Naglić i Petar Skansi. Proglašavajući prostore otvorenim pomoćnik ministra Petar Skansi je kazao da pravo bavljenje sportom počinje u ovakvim malim prostorima u kojima se uče prvi koraci, a ne u mega dvoranama koje su namijenjene spektaklima te da bi takvih prostora trebalo biti više