Get Adobe Flash player

Pretraživanje
Anketa
Koji web preglednik koristite?
Internet Explorer
Google Chrome
SRWare Iron
Firefox
Opera
Safari
Neki drugi
Pogledajte rezulate
Kontakt podaci

MAIL:

taxirijeka@net.hr

kresimir@taxirijeka.com


Mob:+385.91.500.33.55

(0-24)

Ured:+385.51.33.51.38

(08-24)

KONTAKT OBRAZAC


Taxi prijevoz od Aerodroma Rijeka do Beograda

TAXI TRANSFER SERVICE RIJEKA - KOMBI PRIJEVOZ PUTNIKA

!!! KOMBI PRIJEVOZ PUTNIKA SA / NA AERODROME !!!

Prijevoz putnika uz maksimalan komfor, poslovna putovanja, razgledanje grada, kurirske usluge, transferi na aerodrome, prihvat putnika na aerodromima, te željezničkim i autobusnim postajama i njihov prijevoz do završne destinacije, najam vozila s vozačem..Na ovim stranicama nudimo Vam mogućnost rezerviranja svih taxi usluga i taxi transfera putnika i prtljage sa terminala (avionskog, autobusnog, željezničkog ili brodskog) do svih destinacija u Hrvatskoj i inozemstvu i obratno. Na raspolaganju Vam je nekoliko različitih tipova vozila, ovisno o broju putnika (taxi, kombi, mini-bus ili autobus). Za svaku uplatu kreditnom karticom preko naše stranice, dobijate račun i potvrdu putem e-maila. Naše ljubazno osoblje s nestrpljenjem očekuje Vaš dolazak i pokušati će udovoljiti svim Vašim zahtjevima.

                                                            DESTINACIJA: BEOGRAD

  

Beograd je glavni grad Republike Srbije. Jedan je od najstarijih gradova u Europi. Prva naselja na teritoriji Beograda datiraju iz prapovijesne Vinče, 4.800 godina prije nove ere. Sam Beograd su osnovali Kelti u 3. stoljeću prije nove ere, prije nego što je postao rimsko naselje Singidunum. Glavni je grad Srbije od 1403. godine. Despot Stefan Lazarević premjestio je prijestolnicu u Beograd, sagradivši impozantnu utvrdu, koja je srušena u tursko-austrijskom ratu. Grad se nalazi na ušću Save u Dunav. Najveći je grad na teritoriji bivše Jugoslavije i po broju stanovnika četvrti u jugoistočnoj Europi poslije Istanbula, Atene i Bukurešta. Grad Beograd ima status posebne teritorijalne jedinice u Srbiji sa svojom lokalnom samoupravom.

Siguran 24 / 7 Aerodromski Taxi Rijeka (RJK) usluge prijevoza će Vas odvesti od Aerodroma Rijeka do Beograda ,na siguran i udoban način.

Nudimo brzu, pouzdanu i siguranu taxi uslugu, odlične cijene. Naši taksi vozači govore engleski tako da ćete biti sretni da su Vam na pomoći. Ako trebate prijevoz, dok ste u Rijeci molimo kontaktirajte nas.

Taxi Rijeka & Rijeka Taxi Transfer Service Rijeka - Mi ćemo Vas dovesti na relaciji Aerodrom Rijeka do Beograda, Vaš će Taxi Rijeka Aerodrom čekati i u slučaju kašnjenja, bez dodatnih troškova.

Kada dođete u Beograd moderno opremljenom, klimatiziranom taxi vozilu, osjećat ćete se puno bolje nego da ste svoje vrijeme proveli u javnom autobusu.

Jesmo li spomenuli da je naša cijena za prijevoz od Zračne luke Rijeka do Beograda  najpovoljnija?

Kombi ili mini bus Taxi služba Rijeka - ako ste na putovanju u Rijeci s puno prtljage, odnosno više ljudi nego redovnim taxi možete prevoziti, možete odabrati mini kombi ili mini busom da vas odveze od Aerodroma Rijeka ( RJK )  do Beograda. Naši mini kombiji i mini autobusi su vrlo udobni, klimatizirani i pogodno za veće grupe ili obitelji. Djeca putuju u sjedalicama i računaju kao odrasla osoba.

Aerodrom Rijeka (RJK) Taxi Rijeka Transfer Service je najsigurniji način prijevoza od zračne luke ( aerodroma) Rijeka (RJK) do Beograda 

Rezervirajte On-line Vaš Taxi Rijeka (RJK) Taxi Transfer Rijeka

Na taj način ćete dobiti najboljiu taxi uslugu na ovom području