Get Adobe Flash player

Pretraživanje
Anketa
Koji web preglednik koristite?
Internet Explorer
Google Chrome
SRWare Iron
Firefox
Opera
Safari
Neki drugi
Pogledajte rezulate
Kontakt podaci

MAIL:

taxirijeka@net.hr

kresimir@taxirijeka.com


Mob:+385.91.500.33.55

(0-24)

Ured:+385.51.33.51.38

(08-24)

KONTAKT OBRAZAC


Taxi prijevoz od Aerodroma Rijeka do Dinjiška

TAXI TRANSFER SERVICE RIJEKA - KOMBI PRIJEVOZ PUTNIKA

!!! KOMBI PRIJEVOZ PUTNIKA SA / NA AERODROME !!!

Prijevoz putnika uz maksimalan komfor, poslovna putovanja, razgledanje grada, kurirske usluge, transferi na aerodrome, prihvat putnika na aerodromima, te željezničkim i autobusnim postajama i njihov prijevoz do završne destinacije, najam vozila s vozačem..Na ovim stranicama nudimo Vam mogućnost rezerviranja svih taxi usluga i taxi transfera putnika i prtljage sa terminala (avionskog, autobusnog, željezničkog ili brodskog) do svih destinacija u Hrvatskoj i inozemstvu i obratno. Na raspolaganju Vam je nekoliko različitih tipova vozila, ovisno o broju putnika (taxi, kombi, mini-bus ili autobus). Za svaku uplatu kreditnom karticom preko naše stranice, dobijate račun i potvrdu putem e-maila. Naše ljubazno osoblje s nestrpljenjem očekuje Vaš dolazak i pokušati će udovoljiti svim Vašim zahtjevima.

                            Sve informacije i rezervacije na e-mail: taxirijeka@net.hr

                                                           DESTINACIJA: DINJŠKA 

Dinjiška i Miškovići - prva veća mjesta na koja se nailazi odmah nakon prijelaza Paškog mosta. Na Pagu se još može vidjeti proizvodnja soli starim postupkom isušivanja u manjim glinastim bazenima u koje se uvodi more (soline). Na otoku su takve soline izvedene u produžetku morske uvale kod mjesta Dinjiška (stari napušteni pogon) i u dugodolini kojom jedan rukav Paškog zaljeva kod grada Paga izlazi na suho (aktivan pogon)

 Siguran 24 / 7 Aerodromski Taxi Rijeka (RJK) usluge prijevoza će Vas odvesti od Aerodroma Rijeka do Dinjiška na Otoku Pagu na siguran i udoban način.

Nudimo brzu, pouzdanu i siguranu taxi uslugu, odlične cijene. Naši taksi vozači govore engleski tako da ćete biti sretni da su Vam na pomoći. Ako trebate prijevoz, dok ste u Rijeci molimo kontaktirajte nas.

Taxi Rijeka & Rijeka Taxi Transfer Service Rijeka - Mi ćemo Vas dovesti na relaciji Aerodrom Rijeka do Dinjiška, Vaš će Taxi Rijeka Aerodrom čekati i u slučaju kašnjenja, bez dodatnih troškova.

Kada dođete u Dinjiška moderno opremljenom, klimatiziranom taxi vozilu, osjećat ćete se puno bolje nego da ste svoje vrijeme proveli u javnom autobusu.

Jesmo li spomenuti da je naša cijena za prijevoz od Zračne luke Rijeka do Dinjiška najpovoljnija?

Kombi ili mini bus Taxi služba Rijeka - ako ste na putovanju u Rijeci s puno prtljage, odnosno više ljudi nego redovnim taxi možete prevoziti, možete odabrati mini kombi ili mini busom da vas odveze od Aerodroma Rijeka ( RJK ) od/ do Vaše destinacije(hotela, apartmana ili sl.. ). Naši mini kombiji i mini autobusi su vrlo udobni, klimatizirani i pogodno za veće grupe ili obitelji. Djeca putuju u sjedalicama i računaju kao odrasla osoba.

Aerodrom Rijeka (RJK) Taxi Rijeka Transfer Service je najsigurniji način prijevoza od zračne luke ( aerodroma) Rijeka (RJK) do Dinjiška na Pagu

Rezervirajte On-line Vaš Taxi Rijeka (RJK) Taxi Transfer Rijeka

Na taj način ćete dobiti najboljiu taxi uslugu na ovom području